Exclusief voor abonnees

Nu Apple TV en Disney+ ook meedoen: hoeveel streamingdiensten zijn er precies en welke past het best bij jou?

Zoveel streamingzenders, één overzicht!
Apple, Netflix, Disney, Telenet Zoveel streamingzenders, één overzicht!
Netflix, Telenet Play, Disney+... en nu steekt ook Apple TV+ de kop op. De laatste tijd worden we om de oren geslagen met zoveel streamingzenders dat we zelf niet meer weten welke te kiezen. Om het verschil tussen al deze spelers wat duidelijker te maken, creëerden wij dit handige overzicht. 

Je hebt 1% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yvan Lissens

  Zou Apple zich niet beter bezighouden met innovatie van hun smartphones? Ooit was Apple De trendsetter en de (her)uitvinder van de smartphone. De dag van vandaag lopen ze achter op de concurrentie, niettegenstaande de prijs nog steeds de pan uit swingt. Steve Jobs was misschien een tiran, maar hij wist tenminste waarmee hij bezig was. Tegenwoordig zijn ze blijkbaar de pedalen kwijt.

 • pol van de velde

  @rob callot: Ik weet wat ik schrijf, ik bedoel dat het merendeel van de films die netflix uitzend reeds op alle tv zenders getoond werden, zelfs 3-4 maal. Je moet gaan zoeken welke films je nog niet gezien hebt op andere tv zenders. Kan natuurlijk zijn dat je alleen netflix ontvangt en geen tv zenders.

 • sven raets

  Jammer genoeg zijn de koffietassen en de apple pennen enkel te koop in apple store cupertino (vs) jammer

 • Leon Van der Neffe

  Ik heb al Netflix, Prime en Hulu. Ik denk niet dat Apple daar nog iets aan kan toevoegen of ze moesten producten beginnen weg kopen bij de concurrentie...

 • Jens Vranckx

  haha, telenet moet je toch niet met de grote. vergelijken. Wat doet die daar eigenlijk tussen.