Nostalgie: 16 jaar na ‘Buffy the Vampire Slayer’ houdt de cast een reünie

Buffy The Vampire Slayer
Instagram Buffy The Vampire Slayer
16 jaar geleden werd de laatste aflevering van ‘Buffy the Vampire Slayer’ uitgezonden, maar dat betekende niet het einde van de vriendschap tussen de acteurs. Afgelopen weekend hield de cast een reünie op een evenement waar ze over de reeks babbelden tijdens een zogenaamd panelgesprek. 

Acteurs Sarah Michelle Gellar, David Boreanaz en Anthony Head waren niet aanwezig op de gezellige bijeenkomst, maar dat kon de pret niet drukken. Op de foto’s herkennen we Alyson Hannigan en Nicholas Brendon, die gestalte gaven aan Willow en Xander, alsook Charisma Carpenter, die het liefje van Xander speelde. Amber Benson (Tara), James Marsters (Spike), Alexis Denisof (Wesley), Julie Benz (Darla) Clare Kramer (Glory), Iyari Limon (Kennedy), Amy Acker (Fred) en James Leary (Clem) waren eveneens aanwezig. Joss Whedon, die de show ontwikkelde, was niet uitgenodigd voor de reünie en spuwde op hilarische wijze zijn gal op Twitter. “Zijn jullie allemaal samen zonder mij?", grapte hij op het sociale netwerk.

De reeks rond hoofdpersonage Buffy liep van 1996 tot 2003. In Hollywood gonst het al enige tijd van de geruchten dat de reeks een reboot zou krijgen. Ondertussen werd dat nieuws ook bevestigd, maar de fans zijn niet happig op het idee om iemand anders in de rol van Buffy te zien. De schrijver van de nieuwe reeks heeft al laten weten dat het geen kopie van de originele serie wordt, maar eerder een opvolger. “Het is tijd om een nieuwe ‘Vampire Slayer’ te ontmoeten”, klinkt het veelbelovend. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.