Noodweer teistert ‘Vive Le Vélo’, uitzending met vertraging van start

VRT
Het best bekeken programma van de zomer, ‘Vive Le Vélo’ op Eén, kon vanavond niet zoals gepland uitgezonden worden. Het noodweer verhinderde de start van de show, waarin we normaal gezien Gianni Vermeersch, performance manager Kristof De Kegel en analist Bram Tankink als gasten te zien zouden krijgen. Ze zouden er de ritzege van Nairo Quintana bespreken. 

Er trok namelijk een dreigend onweer over Avrieux, nabij de Italiaanse grens, waar het programma wordt opgenomen. Kijkers kregen aanvankelijk een wachtscherm voorgeschoteld waarop gevraagd werd om ‘even geduld’ te hebben. “Er wordt hard gewerkt om de technische problemen op te lossen. De start van de uitzending is voorzien rond 22u10 à 22u20”, klonkt het. De start van het programma werd aansluitend na ‘Het Journaal’ opnieuw gepland. Aan het begin van de nieuwsuitzending werd nog eens meegedeeld waarom ‘Vive Le Vélo’ niet meteen kon doorgaan. 

Ondertussen kon de uitzending dan toch doorgaan. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rita Marin

    Hopelijk geraakt het opgelost. Ook dat het niet te erg is dat onweer