Nieuwsanker Hanne Decoutere opgenomen in het ziekenhuis

Hanne Decoutere
Twitter Hanne Decoutere
Nieuwslezeres Hanne Decoutere (38) is opgenomen in het ziekenhuis. Tijdens de opnames van 'Hanne Danst', liep ze een klein scheurtje in haar meniscus op. Volgens de VRT komt haar uiteindelijke droom om te schitteren als balletdanseres niet in gedrang.

Net als Thomas Vanderveken vorig jaar, jaagt nu ook nieuwslezeres Hanne Decoutere haar grote droom na in een Canvasprogramma. Voor Vanderveken was dat een pianoconcerto spelen in 'Thomas Speelt het hard', Decoutere wil in 'Hanne danst' meedansen in een balletvoorstelling van het ballet van Vlaanderen.

Die droom moet ze nu even on hold zetten, want tijdens de intensieve trainingen voor dat programma heeft de nieuwslezeres een scheurtje in haar meniscus opgelopen. Canvas laat via Twitter weten “Hanne moet nu een tijdje revalideren”, luidt het. “Haar droom komt niet in het gedrang.”

Verder is te zien hoe Hanne op een ziekenhuisbed ligt met een ingezwachteld been. Thomas Vanderveken komt haar een hart onder de riem steken met een boeket bloemen.
7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Shinji Mikami

  Platte mentaliteit. Heb gewoon geen meniscus meer in beide knieën en level 2 kraakbeen beschadiging. Ik loop ook gewoon rond.

 • Kris Verbeek

  Is 38 niet zeer laat om balletdanseres te worden? De meesten beginnen wanneer ze 4 zijn.

 • Karel Van Beeck

  Spagaat?

 • Patrick vincke

  Veel sterkte hanne

 • Marc Geerts

  Ik wist niet dat je voor een meniscus in het ziekenhuis moest verblijven en zelfs met een ziekenhuiskleedje aan. Toch spoedig herstel toegewenst Hanne.