Nieuwe ‘Thuis’-boek bevat spoilers over de aankomende seizoensfinale

Joren speelt een centrale rol in het nieuwe ‘Thuis’-boek.
één Joren speelt een centrale rol in het nieuwe ‘Thuis’-boek.
Op 1 juni komt het zevende ‘Thuis’-boek uit. Het verhaal kreeg de titel ‘Ontspoord’ mee, en het bevat enkele spoilers over de seizoensfinale die pas eind juni op het scherm te zien zal zijn. De personages Stan en Joren vertolken de hoofdrol in het boek.

In het boek wordt er verder ingegaan op de relatie van Stan en Joren. Heel wat onopgeloste vragen en geheimen worden besproken. Het boek verschijnt enkele weken voor de seizoensfinale, maar het verhaal speelt zich af na die gebeurtenissen. Fans kunnen via het boek dus al enkele spoilers over het einde te weten komen.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • udo jansens

    Ik gok op een afgelast huwelijk,een nieuwe liefde die plots ontstaat en een andere die voorgoed voorbij is en een miskraam (nog maar eens).Drama's met een hoofdpersonage zoals vorige jaren denk ik niet te gaan zien dit jaar,die slepen altijd al even aan,al is een ongeluk snel gebeurd.Er is ook niets bekend geworden dat er ontslagen zijn gevallen.

  • Jean Pierre Van den Berghe

    Als er maar geld kan verdiend worden.

  • Peter De Baets

    Thuis cliffhanger is steeds dezelfde: een hoofdpersonage dat mogelijks komt te overlijden maar in de 2e week van het nieuwe seizoen al terug vrolijk rondhuppelt. Voor de rest is die serie uiteraard totaal niet voorspelbaar.