Nieuwe 'Star Wars'-serie gaat 'The Mandalorian' heten

Star Wars
AFP Star Wars
Jon Favreau heeft woensdag meer bekendgemaakt over de live-action 'Star Wars'-serie. De acteur en regisseur schrijft het script van de show, die eind volgend jaar te zien moet zijn op de nieuwe streamingservice van Disney.

"Na de verhalen van Jango en Boba Fett, duikt er een nieuwe strijder op in het Star Wars-universum", liet Jon weten op Instagram in de bekende gele letters van de franchise. '"The Mandalorian' speelt zich af na de val van de Empire en voor de opkomst van de First Order. We zien de eenzame schutter zwoegen aan de rand van het universum, ver van de autoriteiten van de New Republic."

'The Mandalorian' moet een van de trekkers worden voor het nog naamloze nieuwe platform van Disney, dat ermee de concurrentie wil aangaan met soortgelijke diensten als Netflix en Amazon Video. Films en series van Disney, Pixar, Marvel en Lucasfilm zullen alleen nog beschikbaar zijn op de Disneydienst.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.