Nieuwe rubrieken en een gloednieuw decor: Kobe Ilsen is terug met 'De 3 wijzen'

Philippe Geubels, Maaike Cafmeyer en Erik Van Looy
VRT Philippe Geubels, Maaike Cafmeyer en Erik Van Looy
Vanaf zondagavond 25 maart duikt Kobe Ilsen weer de Vlaamse huiskamers binnen met 'De 3 wijzen'. Voor de gelegenheid werd er ook een volledig nieuw decor gebouwd. Vertrouwde gezichten als Maaike Cafmeyer en Sven de Leijer worden vervoegd door nieuwelingen als Julie Van den Steen, Philippe Geubels en Adriaan Van den Hoof.

Dit seizoen zijn er twee nieuwe rubrieken: in de nieuwe ronde "de verfilming" wordt het leven van een onbekende landgenoot, die iets uitzonderlijks heeft gepresteerd of onwaarschijnlijks heeft meegemaakt, verfilmd. En hieruit vloeit natuurlijk een verrassende vraag voort. Tom Audenaert, Liesa Naert en Koen Van Impe nemen de rollen voor hun rekening. Het antwoord op de bijhorende vraag wordt dan weer door de echte onbekende landgenoot gegeven.

In een andere nieuwe rubriek worden verrassende muzikale talenten van onder andere Herman Brusselmans, John Crombez, Caroline Van den Berghe, Pascal Braeckman en Mathias Vergels getoond. Zij spelen een eigen versie van een nummer van een internationaal bekende artiest waar Kobe een onverwachte vraag over stelt.

In de eerste aflevering proberen Philippe Geubels, Maaike Cafmeyer en Erik Van Looy de kandidaten Naomi en Andy blaasjes wijs te maken. Het nieuwe seizoen start op zondag 25 maart om 20u30.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.