Nieuwe reeks 'Over Water': tweede seizoen al besteld voor uitzending eerste

Tom Dewispelaere
Toon Aerts Tom Dewispelaere
Vandaag werd in Antwerpen de laatste draaidag van het eerste seizoen van de één reeks 'Over Water' afgerond. Het programma is een samenwerking tussen makers Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda en het regisseursduo Norman Bates. Opvallend: Het eerste seizoen is nog niet uitgezonden, of het tweede is al in de maak. 

‘Over Water’ vertelt hoe gevallen televisiester John Beckers van zijn vrouw en hun twee kinderen een allerlaatste kans krijgt om zijn leven weer op de rails te krijgen. Na een zoveelste verblijf in de ontwenningskliniek gaat John met vernieuwde moed aan de slag bij de firma van zijn schoonvader. De tv-vedette gaat voor de haven werken, en dat gaat met vallen en opstaan. Tot de dag komt waarop hij de haven voor hem laat werken. Tom Dewispelaere neemt de hoofdrol op zich. De rest van de cast bestaat uit Tom Van Dyck, Natali Broods, Ruth Becquart, Kevin Janssens en Jeroen Perceval. 

Het team heeft zo veel vertrouwen in de reeks dat ze alvast begonnen aan het tweede seizoen. Het eerste seizoen wordt ten vroegste in het najaar van 2018 uitgezonden op één. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.