Nieuwe Netflix-serie 'Dark' ziet er echt creepy uit

Netflix
Het zijn mooie tijden voor griezelfans: onlangs gooide Netflix Stephen King-verfilming 'Gerald's Game' online en nog deze maand is het tijd voor het tweede seizoen van 'Stranger Things'. Op 1 december krijgen we ook nog eens 'Dark' op ons bord, een creepy serie over vermiste kinderen.

"Een familiesaga met een bovennatuurlijke twist", zo beschrijft Netflix de nieuwe serie. De verdwijning van twee jonge kinderen gooit een Duits dorpje helemaal overhoop. Er worden dubbele levens en gebroken relaties blootgelegd, met alle gevolgen van dien. Verwacht je niet aan een doorsnee misdaadverhaal, maar aan een creepy, meeslepende thriller. De trailer ziet er al veelbelovend uit.Stranger Things

Nu al worden links gelegd met 'Twin Peaks' en het immens populaire 'Stranger Things' en daar zijn makers Baran bo Odar en Jantje Friese heel blij mee. "Mensen die 'Stranger Things' hebben gezien, zullen ook 'Dark' willen zien. Dat is een fantastische kans voor ons. Blijf dus maar vergelijken."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.