Nieuwe Netflix-horrorserie ‘Marianne’ bezorgt kijkers slapeloze nachten

Netflix
Goed nieuws voor alle horrorfans, want Netflix pakt binnenkort uit met ‘Marianne’, een reeks die kijkers de stuipen op het lijf jaagt. De serie draait rond Marianne, een Franse vrouw die “altijd krijgt wat ze wilt.” De eerste beelden van de horrorserie zijn alvast bloedstollend spannend. 

De reeks ‘Marianne’ draait rond romanschrijfster genaamd Emma, die iedere nacht opnieuw dezelfde nachtmerrie heeft. In haar enge dromen ziet Emma telkens een heks genaamd Marianne. Ze gebruikt de heks als een personage voor haar boeken, maar al snel blijkt dat haar gruwelijke verhalen ook in het echt gebeuren. Ze besluit dat er maar één antwoord kan zijn: Emma moet in haar eigen duistere verleden duiken om haar angsten onder ogen te komen. 

Met deze Franse reeks lanceert Netflix nog maar eens een uitstekende internationale titel. Eerder konden ‘La Casa De Papel’ en het Duitse ‘Dark’ al indruk maken bij kijkers, maar ‘Marianne’ is de eerste buitenlandse serie die zo ijzingwekkend is. De reeks is vanaf 13 september te zien. 
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • suzy woods

  was een topper!

 • delfine priem

  Enkel horrorfans kunnen horrorfilms of series beoordelen....met de rest hou ik geen rekening,want het zijn allemaal mietjes! En Netflix trekt op geen bal.... allemaal oude briel!

 • erik verschaeren

  Ik heb persoonlijk nog niks goed gezien van Netflix films of series

 • Elke Claes

  niet zo lang geleden werd hier zoveel reclame gemaakt voor raw. Vreselijk slechte film was dat... Ik denk niet dat dees hier veel indruk gaat maken... Hoewel, netflix hoeft maar vernoemd te worden en 't is een "binge"serie. Kan niks nog normààl zijn?

 • maarten anthonis

  Dat werd met de clownsfilm IT ook gezegd , heb me een kriek gelachen en keigoed geslapen , hangt gewoon van mens tot mens af , maar als het goed in elkaar steekt ben ik fan.