Nieuw op Netflix: deze topfilms- en series verschijnen de komende weken

Nieuw op Netflix september 2019
Netflix Nieuw op Netflix september 2019
Een nieuwe maand, een nieuwe lading op Netflix. De streamingdienst gooit alweer een heleboel fantastische films, series en documentaires online, dus reserveer alvast enkele vakantiedagen of -weken voor alle nieuwigheden. Wij sommen de beste titels op die binnenkort verschijnen.

ONZE TIPS

‘The Politician’: alles om president te worden

Payton Hobart is een steenrijke student uit Californië en weet al van kinds af aan dat hij president van de Verenigde Staten zal worden. Maar eerst moet hij zich staande weten te houden op Saint Sebastian High School, het meest verraderlijke politieke landschap dat er is. Als hij Student Body President wil worden, een plekje op Harvard bemachtigen en zijn succesvolle weg blijven bewandelen, moet Payton zijn meedogenloze klasgenoten te slim af zijn zonder zijn eigen moraliteit en imago op te offeren. ‘The Politician’ wordt de eerste serie van Ryan Murphy op Netflix. In de hoofdrollen staan Ben Platt, Gwyneth Paltrow en Jessica Lange.

Vanaf 27 september op Netflix

‘The I-land’: Expeditie Robinson met een vleugje Hunger Games

In deze scifi-avonturenserie ontwaken tien mensen op een verraderlijk eiland. Ze kunnen zich niks meer herinneren en ontdekken al snel dat deze wereld niet is wat hij lijkt. Ze zullen samen moeten werken om een uitweg te vinden tussen alle psychologische en fysieke challlenges, wat al snel resulteert in een bloederige race om te overleven.

Vanaf 12 september op Netflix

‘Jeff Dunham: Beside Himself’: comedy zoals we het van hem kennen

Comedian Jeff Dunham en zijn beroemde personages Walter, Peanut, José Jalapeño en Achmed trekken voor deze special naar Dallas voor opnieuw een goeie dosis comedy zoals we van hen gewoon zijn.

Vanaf 24 september op Netflix

Netflix

‘Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates’: het verhaal van een groot man

In deze driedelige documentaireserie duiken we in het brein Bill Gates. Vrienden, familie en zakenpartners geven je een uniek portret van de wereldverbeteraar en oprichter van Microsoft en The Bill & Melinda Gates Foundation. “Ik hoop dat deze documentaire mensen optimistisch houdt en hen doet beseffen dat grote problemen altijd op te lossen zijn”, zegt Bill Gates.

Vanaf 20 september op Netflix

‘Justice League’: Nieuw team staat al klaar

Netflix haalt ook weer enkele bekende films binnen. ‘Justice League’ is daar eentje van. Geïnspireerd door de onzelfzuchtige Superman gaan Batman en Wonder Woman opzoek naar een nieuw team superhelden om Steppenwolf en zijn leger van Parademons te kunnen verslaan. Ondanks deze helden (Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash) is het bijna te laat om de aarde te redden van een grootse aanval.

Vanaf 7 september op Netflix

OOK DEZE TITELS ZIJN NIEUW:

Verschijnt op 1 september

‘Steel Magnolias’

‘Yes Man’

‘Dirty Dancing’

‘The Giver’

Verschijnt op 6 september

‘Elite’ - seizoen 2

‘The Spy’

‘Jack Whitehall: Travels With My Father’ - seizoen 3

‘Hip-Hop Evolution’ - seizoen 3

‘Archibald’s Next Big Thing’

Verschijnt op 10 september

‘Bill Burr: Paper Tiger’

Verschijnt op 13 september

‘Unbelievable’

‘Tall Girl’

Verschijnt op 15 september

‘Legend Of The Guardians: The Owl’s Of Ga’Hoole’

‘A Nightmare On Elmstreet’

Verschijnt op 17 september

‘The Last Kids On Earth’

Verschijnt op 20 september

‘Disenchantment’ - deel 2

‘Between Two Ferns: The Movie’

‘London Has Fallen’

Verschijnt op 22 september

‘We’re The Millers’

Verschijnt op 23 september

‘Team Kaylie’

Verschijnt op 26 september

‘Explained’
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudy Fosselle

  Inderdaad Mark het abonnementsgeld is nog lager dan de prijs voor 1 bioscoop ticket. Dat heb je goed gezien.

 • Mark Van Damme

  matig voor die prijs...

 • Rudy Fosselle

  Op 13 september Marianne de Franse horrorsensatie staat niet in het lijstje. De volgende maanden: El Camino (the Breaking Badfilm), The king met Timothée chalamet, the two popes met Anthony Hopkins en The Irishman van Scorsese met Pacino en De Niro. Kan gezien de reacties op de schitterende programmering van september (the politician, the spy ...) Vlaanderen zoveel topkwaliteit wel aan?

 • Pieter smit

  Netflix enkel nog voor de kinderen, ben er zo'n beetje op uit gekeken, behalve Friends, dat blijft goed, tegenwoordig door het overaanbod geen idee meer wat ik moet kijken, luxeprobleem, grijp dan maar naar een goed boek.

 • Chris Devlaeminck

  Heb ook netflix in huis gehaald. Er zitten goeie films en reeksen tussen. Maar er zit ongelofelijk veel rommel tussen ook.