Niet alleen Glennis doet het goed: gaat deze Belg straks door naar de finale van 'America's Got Talent'?

Aaron Crow
Willy Sanjuan/Invision/AP Aaron Crow
Aaron Crow komt uit Ruiselede in regio Brugge, maar vond - letterlijk - blindelings zijn weg naar de Verenigde Staten. Zijn indrukwekkende messentruc werd al meer dan 700.000 keer bekeken op YouTube. Hij schopte het al tot de halve finale van 'America's Got Talent', maar haalt hij straks ook de finale? 

 Ronny Verbeke, zo heet Aaron Crow in het echt. Een naam die veel meer prijsgeeft over zijn roots dan zijn alter ego. Verbeke was leerkracht van opleiding, maar is al jarenlang bezig met het uitbouwen van zijn carrière als goochelaar. 

In zijn halve finale-act haalde hij een stunt uit met Howie Mandel. Het jurylid zat nietsvermoedend te wachten in een houten kist terwijl zijn collega's 'beslisten' welke kisten werden vernietigd. Uiteraard ontsnapte Mandel levend en wel, maar hoe het kon dat net zijn kist werd gespaard, weet niemand behalve Crow. 

Vanavond wordt beslist welke acts als laatste door mogen naar de finale-aflevering. Het is dus spannend afwachten of er ook een Belg bij zal zijn. Ook Glennis Grace, de Nederlandse concurrente van Crow, zal straks te horen krijgen of ze het gehaald heeft. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kim Van der Veken

  Die treed veel op of heeft veel opgetreden in Bobbejaanland

 • Victor Ypres

  Nieuwe truuk van hem, maar wel doorzichtig. Hij zegt immers op voorhand niet of hun keuze zal vernietigd worden, of dat hij juist de overblijvende vernietigt. Immers, bij de dames vernietigt hij hun keuze, bij Simon juist de andere. Zou deze truuk dus nog wel een keer opnieuw willen zien om te zien of hij het weer zo zou doen of niet.

 • Edith Van hoeymissen

  Dag ronny verbeke ik wens jou veel succes met je ackt ..we kennen jou van de plaiback optredens ...wij deeden i a lover van andrea ..vele groetjes familie de jaeger erwin uit roeselare .

 • Glenn Wouters

  Geen afbreuk aan Glennis, want ze kan heel goed zingen. Maar wat deze man doet is toch wel een pak straffer.

 • Natacha Verpoort

  schitterend