Niels Destadsbader is de eerste mannelijke omroeper van VTM

VTM
Een absolute primeur gisterenavond op het VTM-scherm: voor het eerst in 30 jaar praatte een mannelijke omroeper de programma’s van de avond aan elkaar. 

Die eer was weggelegd voor Niels Destadsbader, die na het zingen, acteren en presenteren nu ook kennismaakte met de kunst van het omroepen. Niels kondigde vanaf het VTM NIEUWS van 19 uur de programma’s aan en viel ook voor en na Familie - waarin hij zelf 10 jaar geleden als Pim opdook - in de Vlaamse huiskamers binnen. En dat deed hij in een aangepast decor: een wit winterlandschap...

Deze week haalt VTM voor haar 30ste verjaardag even de omroepers terug op het scherm. Iedere dag neemt iemand anders de job voor zijn rekening. Nathalie Meskens beet maandag de spits af, gevolgd door Ruth Beeckmans.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Hendrik Somers

    Ik kijk halsreikend uit naar Niets Destadsbader

  • ANGELE VANPARIJS

    Willy Elsacker, helemaal mee eens

  • willy elsacker

    Acteren 0 op 10..Zingen 0 op 10 en nu dit in onze strot duwen ? neen bedankt