Niels Destadsbader en Theo Francken: deze 8 bekende Vlamingen duiken op in ‘Het Huis’

Bollen
Na twee seizoenen 'Die huis', waarbij Eric Goens zijn gasten liet overvliegen naar Zuid-Afrika om er 24 uur in zijn villa samen te leven, keert de reportagemaker weer terug naar de thuisbasis. In de buurt van Leuven ontvangt hij dit najaar voor Eén acht interessante bekende Vlamingen voor een nieuw seizoen van, jawel, 'Het Huis'. 

Komen al langs: zanger Willy Sommers, die een compleet nieuwe jeugd beleeft, tv-vedette James Cooke, Miss België 1987 en gewezen VTM-gezicht Lynn Wesenbeek, en zanger-presentator Niels Destadsbader. Ook N-VA-politicus en ex-staatssecretaris Theo Francken logeert 24 uur in 'Het huis', al moest Goens daarvoor wel enkele verschuivingen in het opnameschema doorvoeren. Dat Wout van Aert ook één van de gasten is, maakte de reportagemaker eerder zelf al bekend in 'Vive le vélo'. Alleen was de renner toen nog niet bijzonder ongelukkig ten val gekomen, en moesten ook daarvoor opnamedata worden herschikt. 

De nieuwe reeks van 'Het huis' wordt later dit najaar uitgezonden. Dit is de volledige gastenlijst:

- Lynn Wesenbeek
- Willy Sommers
- James Cooke
- Theo Francken
- Marc Herremans
- Dina Tersago
- Wout van Aert
- Niels Destadsbader
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Ver Eecke

  De helft van het jaar herhalingen en daarvoor hebben ze weer geld .

 • Robert DE REU

  Vindt dit programma niet slecht, en zal vermoedelijk wel kijken, ik hoop een ding dat hij Ben Weyts nooit vraagt om zijn gast te zijn.

 • Regine Tytgat

  Ik zal zeker ook kijken. En idd, de kijkcijfers liggen wel aan wie gast is. Toen het Maggie Deblock was, was deze verre van interessant. Heb dan ook niet uitgekeken .

 • SABINE TAVERNIER

  @Frans Goossens, volledig met je eens wat schrijft qua kijkcijfers, het gaat hem bij mij ook niet om de presentator maar om de gasten die hij ontvangt, maar de namen die ik hier al lees als gasten betekenen voor mij niet veel soeps dus zal er hier niet veel naar gekeken worden deze keer!!! En ja het huis en de omgeving waar verbleven werd was heel mooi, maar het mag van mij ook dichter bij huis, hier in België zijn ook mooie omgevingen te vinden al zal het weer wel niet altijd meezitten ma ja.

 • Nadine Van Oost

  Ik zal zeker kijken! Hoor graag levensverhalen, ongeacht van wie ze zijn.