Nick en Veerle uit Blind Getrouwd: "Na vier dagen al de eerste passionele nacht"

Medialaan
Uiteindelijk bleven twee koppels uit het laatste seizoen van Blind Getrouwd samen, en vooral bij Nick en Veerle zat het er van bij het begin boenk op. "Hij glimlachte naar mij en ik smolt meteen weg", vertelt Veerle in Dag Allemaal. "Na vier dagen beleefden we onze eerste passionele nacht", bekent Nick.

Van bij de start klikte het meteen tussen Veerle Van den Eynde (35) en Nick Wijns (30). "Nick was precies wat ik zocht: lief, open en spontaan. Het plaatje klopte volledig. Hij glimlachte naar mij en ik smolt meteen weg", aldus Veerle in Dag Allemaal. "In de loop van ons trouwfeest heb ik Nick gezegd dat ik die avond met hem het bed wilde delen. Louter om te slapen, hé. (lacht) Ik vroeg hem wel tijd en ruimte voor de volgende stap. Op die manier wilde ik Nick laten voelen dat ik voor alles openstond, maar niet te snel van stapel wilde lopen."

Dat moment liet echter niet zo heel lang op zich wachten, vertelt Nick. "Ik zeg altijd: 'Toen de tijd er rijp voor was.' Er was vanaf de eerste dag al wat romantiek en zelfs chemie tussen ons. Maar we wilden de passie en intimiteit geleidelijk aan laten groeien. Tijdens onze huwelijksreis zaten we na de derde dag 's avonds dicht bij elkaar, terwijl we genoten van een glaasje wijn met zicht op enkele boten op het water. Het was een mooie avond. En plots zagen we een vallende ster. Alsof dat een teken was speciaal voor ons. We keken elkaar verbaasd aan en voelden hetzelfde. Toen hebben we elkaar voor het eerst innig gekust. Een heel passioneel moment. En van het één kwam het ander."

Intussen begint het al te kriebelen om een eigen woonst te kopen, en zijn er ook voorzichtige kinderplannen. "We zijn langzaamaan op zoek naar een eigen woonst, die groter is dan ons huidige huurappartement. En liefst met een tuin. Voor het einde van dit jaar hopen we verhuisd te zijn. Zes maanden geleden had ik er mij bijna bij neergelegd dat kinderen misschien niet meer voor mij waren weggelegd. Hoe snel kan het leven keren, zeg. Dus ja, het kriebelt serieus. Ik wil zo graag kinderen! Door mijn leeftijd kan ik niet meer te lang wachten. Maar het moet ook niet rap rap. Eerst onze eigen plek."

Lees het hele interview in Dag Allemaal.