Netflix onthult wat er met Kevin Spacey gebeurt in 'House of Cards'

Netflix
Dat we Kevin Spacey niet meer zouden terugzien in het nieuwe seizoen van 'House of Cards', deelde Netflix vorig jaar al mee. Uit een teaser voor het zesde en laatste seizoen van de reeks blijkt nu hoe er met zijn personage komaf werd gemaakt.

Nadat vorig jaar beschuldigingen over grensoverschrijdend gedrag door Spacey de kop opstaken, kondigde Netflix aan dat zijn personage Frank Underwood niet zou terugkeren in het zesde en laatste seizoen.

Uit de trailer blijkt nu dat Frank onder de zoden ligt en dat hem geen eervolle begraafplaats gegund werd, maar een weinig benijdenswaardig plaatsje naast zijn vader op het grafveld van de familie. 

Zijn vrouw Claire lijkt weinig te malen om het verlies van haar man. "Ik zeg je dit, Francis: als ze me begraven, zal het niet in mijn achtertuin zijn. En als ze mijn lichaam komen groeten, zullen ze in de rij moeten staan", zegt ze, terwijl ze zich op het einde rechtstreeks tot de kijker richt.

Het zesde en laatste seizoen van 'House of Cards' gaat in première op 2 november. In acht afleveringen zal het zich concentreren op het presidentschap van Claire Underwood. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy Borremans

  Spijtig Kevin Spacey was house of cards

 • William Van Geert

  Deze fantastische reeks zal zonder topacteur Kevin Spacey in de rol van zijn leven niet meer de topreeks zijn die ze was. Spijtig, zeer spijtig! Voel me bekocht. Zo lang naar deze reeks kijken en dan komt er geen echt einde. Zonde voor de miljoenen kijkers waaronder ikzelf

 • Dave Koninckx

  Ondanks alles, het gaat niet meer hetzelfde zijn. Spacey vervulde zijn rol op een schitterende wijze. Voor mij het einde van het prachtige HoC.

 • Wim Heylen

  RIP House of cards