Netflix gaat op zoek naar modetalent in tegenhanger van ‘Project Runway’

Tan France en Alexa Chung presenteren het nieuwe programma 'Next In Fashion'.
Instagram Tan France Tan France en Alexa Chung presenteren het nieuwe programma 'Next In Fashion'.
‘Queer Eye’-gezicht Tan France (36) en stijlicoon Alexa Chung (36) gaan voor Netflix op zoek naar het grootste en nieuwste talent in de modewereld. Het programma ‘Next In Fashion’ wordt zo de tegenhanger van ‘Project Runway’, dat bekend werd met Heidi Klum als gezicht.

Netflix lostte woensdagochtend de trailer van ‘Next In Fashion’, het nieuwste realityprogramma dat op zoek gaat naar modetalent. Niemand minder dan Tan France, bekend van Netflix-serie ‘Queer Eye’, gaat samen met het Britse stijlicoon Alexa Chung het programma presenteren. Jong, aanstormend talent moet tijdens de 10 afleveringen weten te bewijzen dat hun design de modewereld op z’n kop kan zetten. De winnaar gaat naar huis met 250.000 dollar én mag een kledinglijn uitbrengen bij luxeretailer Net-a-Porter.

Er zullen ook heel wat gasten voorbijkomen om te helpen met jureren. Onder anderen Adriana Lima, Beth Ditto en Tommy Hilfiger zullen hun kritisch oog op de ontwerpen laten vallen. Het programma is vanaf 29 januari beschikbaar op Netflix.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.