Exclusief voor abonnees

Nergens zijn BV’s openhartiger dan in het bed van James Cooke: "Mensen krijgen niet vaak de vraag hoe ze zich voelen"

Simon Mouton Photo News
Zo goed als iedere week is het prijs in 'Gert Late Night'. Bijna elk bekend gezicht dat met James Cooke (34) in bed duikt voor zijn rubriek 'Bedgeheimen', komt er in tranen - of met een bijzondere ontboezeming lichter - uit. Zo luchtte An - Bieke - Swartenbroekx gisteren nog haar hart. Hoe de Gentenaar dat flikt? "Mensen krijgen niet vaak de vraag hoe ze zich voelen."

Al zes seizoenen maken Gert Verhulst en James Cooke hun talkshow vanop Gerts boot aan het Antwerpse MAS (al zitten ze momenteel even in Oostende). Gert blijft de kapitein op de Evanna, maar het is toch vaak James die de krantenkoppen haalt. Want met zijn rubriek 'Bedgeheimen' slaagt hij er meer dan eens in zijn gasten helemaal te ontdooien. Zo had Rob Vanoudenhoven het over zijn aan alcohol verslaafde vader of vertrouwde Tine Embrechts hem toe dat ze het ondanks haar succesvolle carrière soms moeilijk had om rond te komen. Sp.a-politica Jinnih Beels barstte in tranen uit toen ze het had over de ziekte van haar man en Valerie De Booser had het in een openhartig gesprek over het feit dat haar mama euthanasie wilde plegen. En gisteren had hij nog een emotioneel gesprek met actrice An Swartenbroekx, die erg aangedaan over haar vader vertelde.

Een echt geheim achter de rubriek is er niet volgens James. 

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronny Van Wijngaerden

  wordt tien keer opnieuw gefilmd tot er de juiste reacties en tranen zijn, is tv hé.

 • sandra raeymaekers

  Al die negativiteit,ik snap het niet.Het is een ontspannend programma waar je ook nog interessante zaken te weten komt.Een programma met een lach en een traan.Maar ja,er zijn tegenwoordig wel veel azijnpissers op de wereld die het licht nie meer gunnen in een ander zen leven.Triestig.

 • Sonja Mouton

  Al die stomme negatieve reacties zeg: als je het niet wil zien, dan kijk je toch niet, ... ? Ik vind het meestal wel leuk.

 • Gerd Van nieuwenhove

  Binnen zes jaar zijn we van de zever tv verlost ! Hoe sneller hoe beter .... Vraag eens naar de zorgen en de verledens van gewone mensen ipv een stel opgeblazen BV ?

 • Dirk Pieters

  Het wordt de hoogste tijd om eens een andere haven op te zoeken.