Ga naar de mobiele website
^ Top

Nederlandse New Kids stoppen ermee

De Nederlandse New Kids gaan in oktober uit elkaar. Dat maakten Richard, Gerrie, Rikkert, Robbie en Barrie deze middag bekend tijdens een persconferentie. De hangjongeren uit het Noord-Brabantse Maaskantje geven op 24 oktober nog een feest in het Gelredome, daarna scheiden hun wegen zich.

Het is dit jaar vijf jaar geleden dat de eerste New Kids-sketches online kwamen. Die bleken uiterst succesvol. Sindsdien verschenen er onder meer twee bioscoopfilms, die ook bij ons in de zalen raakten.

Bij het New Kids Live on Stage Happy Hardcore Fest. zijn de personages voor het eerst en voor het laatst live te zien. Volgens Steffen Haars (Robbie) wordt het zo groots dat er niets meer te verzinnen valt wat nog groter kan worden. "We doen het groots of we doen het niet, we gaan eruit met een knal," zegt hij.

Tijdens het feest treden alle artiesten op die de laatste jaren met de New Kids te maken hadden. Zo won Corry Konings gisteren nog een Rembrandt Award voor beste titelsong met het door haar gezongen "Hoeren neuken nooit meer werken", jawel. Ook belooft Haars sketches, explosies en stunts.Meld een bug