Nederlandse datingshow ‘Undress For Love’ zet kandidaten in hun blootje. Létterlijk

'Undress For Love'
RTL 'Undress For Love'
De nieuwe Nederlandse datingshow ‘Undress For Love’ geeft het begrip ‘vleeskeuring’ een heel nieuwe betekenis. Niet op een eiland, maar gewoon in de studio - in het bijzijn van een goed ingeduffelde presentatrice - worden kandidaten naakt aan elkaar voorgesteld. 

De 20-jarige kandidate Pemm ging er als eerste op zoek naar liefde, en mocht daarom het lichaam van drie verschillende mannen bewonderen van achter glas. Hun hoofd bleef aan het begin van de show nog bedekt. Na enkele speeddates die doen denken aan ‘Blind Date’ kiest ze voor Florian, met het sportieve lijf. Allemaal onder het waakzame oog van Lieke van Lexmond.

Kijkers waren massaal aanwezig, maar niet echt onder de indruk van het eerder ‘platte’ programma. Dat blijkt uit reacties op sociale media. Lieke verdedigt het format in Het Parool: “Dit programma begint waar een goede date eindigt, helemaal naakt!”

Een gelijkaardig programma, ‘Adam Zoekt Eva’, waarbij naakte koppels elkaar daten op een onbewoond eiland, doet het echter wel goed. Het wordt zowel in Nederland als in België uitgezonden. 

'Undress For Love'
RTL 'Undress For Love'
'Undress For Love'
RTL 'Undress For Love'
'Undress For Love'
RTL 'Undress For Love'4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • anita van dyck

  Idd, heel plat. Kan het marginaler?

 • Karel Van Biezen

  Bestaat al veel langer in andere landen. Weet je meteen welk vlees je in de kuip hebt. In België komt het ook wel uit ... binnen ongeveer 30 jaar. Dat is de tijd dat België achterloopt op Nederland ...

 • monique dewaele

  waar stopt dit ? waarom moete het alsmaar extremer .. maar naakt verkoopt !

 • Jurgen Van Den Bergh

  Echt iets voor boerse Nederlanders om zoiets te bedenken.