NCIS moet het na 14 jaar doen zonder forensisch specialiste Abby

CBS
Na dit seizoen zwaait actrice Pauley Perrette de serie NCIS uit. De 48-jarige Amerikaanse is al vanaf het eerste seizoen in 2003 bij de misdaadserie rond de Naval Criminal Investigative Service betrokken.

Er gingen al een tijdje geruchten dat Pauley niet meer zou terugkeren als forensisch specialiste Abby Sciuto. CBS, de omroep die de serie in Amerika op tv brengt, bevestigde vandaag het vertrek van de 48-jarige actrice.

Op Twitter had Pauley er zelf ook nog wel iets over te melden. Ze ging in op de vele geruchten die er rondgingen en vertelde ook nog dat het besluit al veel eerder was genomen. Volgens de actrice is dat in goed overleg gegaan. "Nee, CBS en de mensen van NCIS zijn niet boos op me", schrijft ze. Ze roept haar fans ten slotte op dit seizoen nog extra te genieten van Abby. "Ik hou net zoveel van haar als jullie!" Met haar rol  verdiende ze per seizoen zo'n zes miljoen dollar.

ap9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bert Straver

  abby weg tony weg stop maar met de serie ga zeker niet meer kijken als abby ook vertrekt

 • Mark Daenen

  Heel jammer, een van de beste personages in de serie..

 • Mark Daenen

  Heel jammer! Was een van de beste personages..

 • Danny Vandecasteele

  Zonder Abby Sciuto, hoofdrolspelers ... is de reeks ten dode opgeschreven.

 • Christel Smet

  Echt? Dan is het geen NCIS meer voor mij en gaan er veel kijkers ook afhaken. Tony weg en nu Abby. Triestig gedoe