Nathalie Meskens en Olga Leyers wisselen van proef in 'Beat VTM': “Haar opdracht was echt mijn droom”

Nathalie en Olga wisselen van opdracht.
VTM Nathalie en Olga wisselen van opdracht.
Position switch in 'Beat VTM'. Olga Leyers (21), die zich aanvankelijk aan apneuduiken zou wagen, heeft de cheerleaderopdracht van Nathalie Meskens (37) overgenomen. Nathalie zal nu in haar plaats in het water duiken.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je kon het al zien aan de reactie van Olga tijdens de kick-offaflevering van 'Beat VTM'. Zij koos voor apneuduiken - diepzeeduiken zonder zuurstof-fles - maar kreeg al snel spijt toen beslist werd dat Nathalie Meskens mocht gaan cheerleaden. Intussen konden de twee VTM-programmabaas Davy Parmentier overtuigen om te wisselen van duel.

"Nathalie kwam totaal onverwacht op mij afgestapt met het voorstel om te wisselen", blikt Olga Leyers terug. "We hebben even overlegd en zijn ervan overtuigd dat we die uitdagingen beter omdraaien. Ik was niet superenthousiast over het apneuduiken, maar wél over het cheerleaden. Dat wilde ik altijd al doen."

Claustrofobie

Ook Nathalie Meskens is blij met de wissel. "Het ging allemaal zo snel, voor we het wisten hadden we Olga gepusht om het apneuduiken te doen", zegt ze. "Achteraf zag ik de beelden en dacht ik: 'Ocharme, dat cheerleaden was echt Olga's droom.' Dat brak mijn hart een beetje. En het apneuduiken is ook wel iets voor mij. Ik moet gewoon alle moed bijeenrapen en mijn claustrofobie overwinnen."

Nathalie neemt het nu op tegen de 26-jarige Sara uit Deinze. Olga gaat cheerleaden tegen Margaux (26) uit Menen. (FV)

VTM
VTM3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Luc Boeckx

    Helemaal met je eens Raymond Dederen! ' Beste kijkers' en 'Wat een jaar' zijn ook niet ondertiteld! Ik vind het een echte schande!!!! Ik begrijp niet, waarom die programma's niet ondertiteld is!? Slechthorende en dove mensen mogen niet mee lachen of mee genieten en dat doet pijn! Het is niet te vatten, dat VTM dat niet doet! Hopelijk lezen ze dit en passen het aan!

  • Raymond DEDEREN

    Ik ben hardhorig en als er geen ondertiteling is dan kijk ik niet,dus vtm je weet wat jullie te doen staat want ik ben niet alleen.

  • Gerard Braeckmans

    Wat een opgepompt circus!