Exclusief voor abonnees

Natali Broods: “Dat loensende oog geeft mij een mysterieuze uitstraling, maar ‘t is vooral een ongemak”

Natali Broods
Jan De Meuleneir/Photo News Natali Broods
“Ik graaf graag in verdriet en pijn”, zegt Natali Broods (42) in Dag Allemaal, “dan denk ik dat het mij in ’t echt niet zal overkomen.” En dat verlangen ziet ze - alweer - vervuld met ‘Over Water’, het jongste zondagavonddrama op Eén. Een zoveelste glansrol voor de actrice in wie Dora van der Groen zaliger absoluut niet geloofde.

Zondagavond start op Eén de prestigieuze reeks ‘Over Water’ van Tom Lenaerts en schrijver Paul Baeten Gronda, over een voormalige tv-quizmaster (rol van Tom Dewispelaere) die in de drugshandel belandt en zich steeds dieper in de nesten werkt. Natali Broods tekent opnieuw voor een glansrol als zijn echtgenote. “Tom en Paul hebben mij de rol op een dienblaadje aangeboden”, zegt ze. “Ik hoefde niet eens auditie te doen. Het is fijn als je ­zoveel vertrouwen krijgt.”

Wat kan je vertellen over je personage Marjan?

Ze is net haar man gaan afhalen van de ontwenningskliniek. Je weet dus meteen dat ze als koppel een moeilijke periode achter de rug hebben, en er zou natuurlijk geen serie zijn als het niet opnieuw fout loopt. (lacht) Haar man was verslaafd aan drank en gokken, en dat was traumatisch voor hun gezin. Maar Marjan probeert er opnieuw in te geloven en er weer voor te gaan.

Ook deze keer speel je de wat mysterieuze vrouw met een duistere kant. Dat blijft je handelsmerk.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ariane Gekiere

  Goed acteertalent ..mysterieus is ze wel ...go for it

 • Axel Marckx

  Een onwaarschijnlijke top-actrice als je 't mij vraagt. En best een knappe madam ook nog!

 • Werner Humblé

  Goeie en sexy actrice.....

 • Patrick Moers

  Topactrice!

 • Patrick vincke

  Natali u bent een heel mooie vrouw ik denk dat je al heel veel mannen harten heeft sneller doen slaan