Na het succes van 'Lili en Marleen': Eén haalt 'Flikken' uit de kast

VRT
Het succes van de heruitzendingen van 'Lili en Marleen' op VTM is ook de VRT niet ontgaan. De openbare omroep haalt vanaf 2 oktober succesreeks 'Flikken' opnieuw uit de kast.

'Flikken' is de politiereeks met onder meer Andrea Croonenberghs die tussen 1999 en 2009 op het scherm te zien was. De serie was een ware hit met gemiddeld meer dan een miljoen kijkers per aflevering. Seizoen 8, de best bekeken reeks, telde zelfs meer dan 1,5 miljoen kijkers. 

De afleveringen worden vanaf 2 oktober heruitgezonden op Eén, en dat in de vroege vooravond rond 16 uur.

VTM plant trouwens nog meer nostalgie in: nu de herhalingen van 'Spoed' bijna rond zijn, haalt de zender 'Wittekerke' opnieuw van stal. Het wel en wee van het fictieve kuststadje, dat rond 14 uur uitgezonden zal worden, telt in totaal meer dan 1.000 afleveringen. VTM is dus vertrokken voor de komende vier jaar.
27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Henninckx Terry

  Wanneer zenden ze nog is het rad van fortuin ???

 • Jeannine DE TOBEL

  De "Doornvogels" dat zou een herhaling waard zijn !

 • Wally Hells

  Weeral Wittekerke. Stond in de herhaling voor de reeks van Spoed en daarvoor was spoed er ook al. Goedkoop!

 • Luc Vandamme

  een geluk dat er nog netflix bestaat met al die herhalingen gaan de mensen meer en meer andere oplossingen opzoekingen doen

 • Fred Bompans

  Ze gaan Flikken toch niet vergelijken met een superserie zoals Lili en Marleen ? Dat ze dan beter nog wat heruitzendingen doen van FC De Kampioenen, dan weet ik zeker waar ik niet moet naar kijken.