Exclusief voor abonnees

Na drie mislukte relaties vertrouwt Elke op ‘Blind Getrouwd’: “Ik wéét dat er commentaar zal komen. Maar ik heb niets te verliezen”

Elke werd door de experten van ‘Blind Getrouwd’ aan Tim gekoppeld.
Medialaan Elke werd door de experten van ‘Blind Getrouwd’ aan Tim gekoppeld.
Na ‘Blind Getrouwd’-koppels Lenny en Jolien en Stijn en Joke werden gisteren onder anderen Elke (37) en Tim (35) gekoppeld. “Ik hoop dat het een goede match is. Liever nog wat langer alleen dan een relatie beginnen waar geen toekomst in zit”, klinkt het bij Elke.   

Vier jaar was de mooie Elke al single, en dus vonden haar vrienden het welletjes geweest. Hoog tijd om een man te vinden, redeneerden ze. En dus deden ze een beroep op ‘Blind Getrouwd’. “Mijn collega’s hadden hetzelfde idee, maar slaagden er niet in om mij in te schrijven, omdat ze niet genoeg foto’s van mij konden doorsturen. Dus hebben mijn vrienden het maar in hun plaats gedaan”, lacht Elke. “Eigenlijk hebben ze mij meegesleurd in hun enthousiasme. Op den duur werd ik nieuwsgierig en kreeg ik er steeds meer zin in. Het is een leuk avontuur, een unieke ervaring, en wie weet komt er wel meer uit. Ik heb niets te verliezen. En zoals elke vrouw droomde ik al langer van een huwelijk.”

Je hebt drie relaties van telkens vier jaar achter de rug. Je had al veel eerder getrouwd kunnen zijn.

“Ja, maar het leven loopt niet altijd zoals je wilt, hé. Ik heb inderdaad enkele lange relaties gehad, maar dat waren blijkbaar niet de juiste mannen voor mij. Achteraf gezien ben ik dan ook blij dat ik niet vroeger getrouwd ben.”

Waarom liep het telkens mis?

“Daar is geen lijn in te trekken. Soms heb je verschillende waarden en normen en zoek je andere dingen in een relatie. Je legt met z’n tweeën een hele weg af, maar mensen veranderen in de loop der jaren. En dan moet je durven te besluiten dat het toch niet is wat je ervan verwacht had.”

Je hebt 25% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • TimoKelvin Van de Velde

  Lijkt me een mooi koppel, en wat me ook opgevallen is, is dat zij heel vriendelijk en lief is. Hoeveel keer ze wel dank u wel zei. Ik hoop dat dit mag slagen voor je

 • Bob Fréson

  Ge moet vooral goed met elkaar overeen komen. De helft van tijd doet mijn vrouw wat zij graag wilt, de andere helft doe ik wat zij graag wilt. Mijn vrouw is dan ook altijd tevreden. Dan moet ge zeker goed met elkaar overeen komen, nietwaar???

 • Ariane Gekiere

  Veel succes...we hopen allen dat dit sprookje mag slagen.. Natuurlijk iedereen heeft zijn eigen karakter .commentaar zal er altijd zijn.t is uw leven keuze en mss man .SUCCES ⚘⚘⚘

 • werner cerisier

  Ik begrijp dat. Bij de eerste drie relaties had ze het gezien. Bij blind getrouwd kunt ge het niet zien. Wat is het leven toch eenvoudig.

 • johan fransaert

  ik wens je het beste maar denk aan dit perfectie bestaat niet en als je dit feit aanvaard dan is de grootste klif al genomen.