Na de koffiebeker: alweer een blunder in ‘Game Of Thrones’, deze keer met een flesje

De koffiebeker van Daenerys.
HBO De koffiebeker van Daenerys.
Na het beruchte koffiebeker-incident op de set van ‘Game Of Thrones’, is er alweer een blunder in één van de afleveringen geslopen. In de finale van de show is namelijk een plastic flesje te zien.

Enkele oplettende fans merkten dat er in één van de scènes nog een plastic waterflesje te zien is, half verscholen achter het been van één van de acteurs. “Meen je dat nu, twee keer in één seizoen?”, lachen ze. 

Twee weken geleden was er namelijk al een kartonnen koffiebeker te zien, die iemand vergat weg te nemen van de set. Er werd op het internet serieus de spot gedreven met de situatie. “Hebben ze in Westeros ook al Starbucks?”, werd er gegrapt. Of: “Ocharme de barista die de volledige titel van Daenerys op die beker moest schrijven." Volgens Sophie Turner, de actrice die Sansa speelt, was haar collega Emilia ‘Khaleesi’ Clarke de schuldige. “Kijk gewoon naar waar die beker stond, vlak voor de neus van Daenerys. Verder moet je het niet gaan zoeken.” Wie het flesje op de set liet staan, is nog niet bekend.

QUIZ. Na de koffiebeker in Game of Thrones, in welke films zaten deze blunders?

Het flesje is te zien in de scène.
HBO Het flesje is te zien in de scène.9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Victor Ypres

  Er zijn eigenlijk maar zeer weinig series die tot op het einde sterk blijven. Ofwel worden ze gerokken tot voorbij het hoogtepunt en moeten ze in een laatste seizoen ineens alles rap-rap afhaspelen, ofwel worden ze ineens gecanceld zonder deftig einde (vaak omdat het al zwakke kost werd). Lost, Dexter, Prison Break, X-Files... allemaal zwak geëindigd.

 • ro butzen

  Als een sterke serie gestart, maar kon het na 5 seizoenen niet meer aanzien. Steeds evolueert een topserie naar dezelfde zever om toch maar de winstcijfers te kunnen rekken.

 • bart vansteenkiste

  1 woord een disaster , wat is het punt om jon snow terug te wekken uit de dood !! hij vermoord zijn eigen tante dan nog , hij wist niets en weet nog steeds niets . , een prachtige reeks totaal einde is 1 grote puinhoop . met veel vragen ...

 • CHRISTOPH WANZEELE

  Tja, meer geld in de zakken gestoken dan te investeren in deze magistrale serie... jammer dat geld overal belangrijker is dan eer...

 • HENDRIK WECKSELER

  Heb de ganse serie vol goesting gevolgd tot zelfs de voorlaatste aflevering nog met volle teugen genoten zelfs met alle kritiek errond maar de laatste aflevering is zelfs voor de grootste fans een zware teleurstelling met plottwists die niet uit te leggen en te rechtvaardigen zijn spijtig dat vele grote series in mineur eindigen zoals om er een te noemen lost dat kon ook veel beter maar moest ook rap rap met alle gevolgen van dien heel spijtig ik kijk in het vervolg tot de voorlaatste aflevering