Exclusief voor abonnees

Monacovrouw Sylvie raakte zwaar verminkt bij een gasontploffing: “In de spiegel zag ik dat de helft van mijn gezicht weg was”

Sylvie.
Vijf Sylvie.
Het buitenbeentje bij ‘Monacovrouwen’. Dat is Sylvie Ernalsteen, alias DJ Grace. Op Facebook is ze 36. “Maar in het echt een paar jaar ouder”, zo vertelt ze in Dag Allemaal. De Antwerpse raakte zwaar verminkt bij een gasontploffing, en begon een nieuw leven in Monaco als vastgoedmakelaar en deejay. “Ja, ik leef in een fake wereld, maar hier schijnt de zon tenminste altijd.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ilse note

  Mocht ik het geld hebben zou ik ook elders opnieuw beginnen met mijn zonen. Ik kan haar begrijpen, je vecht om je leven te behouden, maar je beseft ook hoe alles ineens gedaan kan zijn. Toen beseft hoe kort mijn leven zal zijn, was ik ook meer bezig met me af te vragen of ik gelukkig ben enzo. Ze heeft looks, geld, talent én verstand! Daarmee bouw je bruggen! Je lijkt me grotendeels een voorbeeld om door te zetten. Nu ga ik zeker naar het programma kijken.

 • Elle Woods

  Sterke madam!

 • Patrick bloemen

  Respect voor deze dame

 • janssens nancy

  Ik woon er ook al vele jaren en ken Sylvie, hele toffe meid en eerlijk persoon!!!

 • Johan Smets

  Proficiat, Frank !