Ga naar de mobiele website
^ Top

Michel Van Den Brande wordt geconfronteerd met een grote angst in The Sky Is The Limit

VIER
Michel Van Den Brande heeft de smaak van het reizen nu echt te pakken gekregen en verrast Sofie morgen in The Sky Is The Limit met een trip naar Denemarken. Maar dat loopt niet helemaal zoals verwacht.

 Ze beslissen om de hoogste brug van het land te beklimmen en Michel loopt trots voorop. Maar wanneer zijn hoogtevrees genadeloos toeslaat, moet de karavaan plots halt houden en begint de afdaling voor het koppel sneller dan verwacht. Gelukkig heeft hij nog een paar andere romantische activiteiten gepland.

VIER

Verder zijn ook Philip en Aisha op reis. Ze trokken naar de zon in Marbella, waar ze met vriendne van hun vakantie genieten. Daar ontpopt Philip zich tot een ware golfer.

En ook bij Peter en Faith hangt er romantiek in de lucht. Ze hebben een weekendje zonder de kinderen gepland om Faiths verjaardag in stijl te vieren. Peter boekte de grootste suite van het extravagante Bentley Hotel in Londen. Naast een vertederende speech, heeft hij nog een bijzondere verrassing voor Faith in petto. En wanneer Peter ook zichzelf wil verwennen met een Engels maatpak, schrikt hij toch even wanneer zijn maten worden opgenomen.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug