Mevrouw Sergio Herman in nieuw VIJF-programma

Sergio Herman samen met zijn vrouw Ellemieke Vermolen en hun zonen op de rode loper tijdens de premiere van de documentaire Fucking Perfect, over de chefkok die op het hoogtepunt van zijn carrière zijn restaurant sloot.
ANP Sergio Herman samen met zijn vrouw Ellemieke Vermolen en hun zonen op de rode loper tijdens de premiere van de documentaire Fucking Perfect, over de chefkok die op het hoogtepunt van zijn carrière zijn restaurant sloot.
Ellemieke Vermolen, de vrouw van sterrenchef Sergio Herman, zal dit najaar te zien zijn in een nieuw programma op VIJF. Dat bevestigt de zender. Het gaat om "Vier handen op één buik", waarin vijf bekende mama's tienermoeders bijstaan tijdens hun zwangerschap en na de bevalling. Wie de andere bekende mama's zullen zijn, maakt de zender later bekend.

VIJF blijft in het najaar op twee pijlers steunen. Ten eerste zijn dat "guilty pleasures", zoals het datingprogramma "Singl3s" met Annelien Coorevits, met nieuwe afleveringen vanaf begin oktober, en "Temptation Island", dat in het voorjaar terugkomt. Voor het verleidingsprogramma hebben zich in Vlaanderen ondertussen al 63 koppels en 625 singles ingeschreven.

De tweede pijler van de zender is "relevantie". VIJF wil de vinger aan de pols houden, zoals het dat deed met programma's als "Alle Dagen Seks" en "Perfect". Nu komt de zender dus met "Vier handen op één buik", van oorsprong een Nederlands programma maar door VIJF in een Vlaamse versie gemaakt. Ellemieke Vermolen deed ook al mee in Nederland. De eerste aflevering komt in november op de buis.

Ook in dat genre zit "Be You(tiful)", een programma in het teken van vrouwen en hun lichaam. Het gaat om vijf talkshows die vanaf 2 september telkens gepresenteerd zullen worden door een bekend zussenduo: Eva en Ella Daeleman, Tanja en Mieke Dexters, Annelien en Stephanie Coorevits en Ann en Nele Reymen. VIJF staat overigens de hele maand september in het teken van het lichaam, met ook aangepaste reportages in "Straffe Verhalen" en "Zo Man Zo Vrouw".