Meteen al traantjes en grote emotie in eerste aflevering 'De Wensboom'

De Wensboom
vtm De Wensboom
Donderdag 4 januari trapte Niels Destadsbader het tweede seizoen van 'De Wensboom' af. Dat deed hij met de hulp van een enthousiaste bende kinderen die graag iets liefs willen doen voor een persoon die voor hen erg belangrijk is. Meteen al vloeien er tranen van geluk. 

Zo hebben we bijvoorbeeld Soukayna, die haar papa de beste papa ter wereld vindt. En de beste vader? Die verdient een trofee! 

Lars is een megagrote voetbalfan, maar heeft het door een lichamelijke aandoening wat moeilijk om de sport zelf te beoefenen. Zijn neef en beste vriend Jeroen verrastte Lars - en zijn teamgenoten van FCPLim - daarom met een potje voetbal tegen de vedetten van RSC Anderlecht. Een voetbaltopper van formaat onder leiding van Frank Debleeckere.  

Ans' oma Marleen maakt ongelooflijk mooie breiwerken. Sjalen, pullen, vestjes,... Niets is te moeilijk voor deze topdame. En dat verdiende volgens Ans een fotoshoot.

Sinds de dood van hun vader is Tante Annemie als een tweede moeder voor Vera en Sofia. Dus wensten de tweelingzusjes dat hun tante voor één keer een dag kon doorbrengen als een belangrijk persoon. Rode loper, champagne en privéconcert van Jef Neve inbegrepen. Annemie kan het amper geloven. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.