Meryl Streep in 2de seizoen Big Little Lies

Meryl Streep
EPA Meryl Streep
Meryl Streep krijgt een rol in het tweede seizoen van de HBO-serie 'Big Little Lies'. Volgens Variety speelt Streep de rol van Mary Louise Wright, de moeder van Perry Wright, een rol van Alexander Skarsgård. Bronnen van Variety zeggen dat Streep 800.000 dollar per aflevering krijgt.

De serie 'Big Little Lies' is gebaseerd op de gelijknamige roman van Liane Moriarty. 'Big Little Lies' zou eigenlijk een miniserie zijn, maar na het grote succes kondigde HBO eind vorig jaar aan dat er toch een tweede seizoen komt.

De 68-jarige Meryl Streep werd deze week genomineerd voor een Oscar voor haar rol in 'The Post' van Steven Spielberg. Met haar 21e nominatie verbrak ze haar eigen record.

Nicole Kidman en Alexander Skarsgård wonnen zondag de SAG Awards voor beste actrice en acteur in een miniserie. Ook Reese Witherspoon en Zoë Kravitz hebben rollen in de 'Big Little Lies'. Met Meryl Streep erbij wordt die topcast nóg straffer.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.