Ment TV zoekt slogan om mannen zittend te doen plassen

Shutterstock
Ment TV kiest resoluut voor genderneutrale toiletten en is op zoek naar een toffe slogan die mannen ertoe zal aanzetten om daar voortaan zittend te plassen. Iemand een beter idee dan “mannen, voel je in je sas met een zittende plas”?

De digitale commerciële televisiezender, die zich richt op Vlaamse muziek, is zijn omroepgebouw in Gent drastisch aan het verbouwen, compleet met een nieuwe live-studio. Er komt ook een nieuw toiletblok met nog uitsluitend genderneutrale toiletten. “Een bewuste keuze die helemaal past in de tijdsgeest”, aldus Marc Hallez, bezieler van Ment TV. “Minder hokjesdenken, minder lang wachten voor er een toilet vrijkomt en transgenders hoeven niet langer verveeld te zitten met de toiletkeuze.”

De Vlaamse artiesten die vaak bij Ment TV over de vloer komen, zijn helemaal gewonnen voor het idee van dezelfde wc’s voor mannen en vrouwen. “Dat blijkt toch uit onze bevraging”, aldus Hallez.

Geen druppels

“Wél gaven de dames aan dat ze verwachten dat de mannen zittend zullen plassen. Omdat dat toch properder is. (lacht) Geen probleem, zo zeiden de mannen. Want zo leuk vinden zij het ook niet om aan klassieke urinoirs met hun schoenen in de druppels van hun voorganger te staan. Een leuke slogan of een tof icoontje aan het toiletblok zou kunnen helpen om mannen ook effectief zover te krijgen. Vandaar onze oproep.” Wie zich geroepen voelt om iets te bedenken, mag mailen naar ment@menttv.be.
26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Joske Zeeuw

  Rechtstaand plassen vaker voeten wassen

 • Robin Van Hoof

  Overlaatst op het nieuws van wc voor vrouwen waarbij je rechtstaat, nu moeten de mannen ineens gaan zitten.

 • Andy De Schieter

  Dat doe ik al vele jaren. Dan kan je langer uitdruppelen.

 • Paul Janssens

  Prima,veel properder,ik doe dat thuis altijd al zittend

 • Nomar Garciaparra

  Ocharme jouw zoontje Sara, mag dat manneke niet zelf beslissen hoe hij plast. Mishandeling en feministische terreur! Niets zo ontmannelijkend als al zittend te moeten plassen op een wc die nog geen 40 cm boven de grond hangt. Handig ook, later als man van 2 meter. En staan aanschuiven... urinoirs for the win!!! Laat ons de keuze aub, waar zitten al die prochoicers nu?