Mel B en jury recht voor Queen-cover: "Was je hetero, wij zouden een koppel zijn"

Brian Justin Crum is de naam. Van deze 28-jarige kerel uit San Diego gaan we misschien nog horen. Hij had een moeilijke jeugd omdat hij als homo gepest werd, maar met de steun van zijn moeder liet hij die periode achter zich. En hoe! De deelnemer aan America's Got Talent kreeg een staande ovatie voor zijn Queen-cover: van het publiek én van de jury, met zelfs een verliefde Mel B.

In de VS zijn ze al aan het elfde seizoen van de talentenjacht toe en nog altijd vallen er (ruwe) diamanten te ontdekken. Zoals Brian Justin Crum. "Het is voor mensen als jij dat deze talentenjachten bestaan", zei jurylid Simon Cowell hem na Crums verdienstelijke cover van Queens 'Somebody to Love'.

Een zanger met ballen dus, die Brian Justin Crum. Want dat moet je dúrven, Freddie Mercury nazingen. Maar hij oogstte er een geweldig succes mee. "Als ik niet getrouwd was en jij zou hetero zijn, dan zouden wij een koppel vormen", stiet Mel B uit. "Ik denk dat je die iemand gevonden hebt, iederéén houdt nu van jou", verwees Howie Mandell naar de tekst van het liedje. "Knap dat je al die pesters dit even liet zien", zei Heidi Klum. "Ongetwijfeld een van je grootste optredens ooit, toch? Je bent een fantastische zanger, dat is de waarheid", besloot Simon Cowell. Zo sprak dus de jury. Maar daar hoef jij het natuurlijk niet helemaal mee eens te zijn.

Mel B op een jacht in Ibiza, waar ze samen met haar man Stephen Belafonte op vakantie was.
photo_news Mel B op een jacht in Ibiza, waar ze samen met haar man Stephen Belafonte op vakantie was.