Megan van 'Temptation Island' klapt uit de biecht: "Niet altijd condoom gebruikt, want ze waren te klein"

VIJF - TEMPTATION - GOEDELE ON TOP
VIJF VIJF - TEMPTATION - GOEDELE ON TOP
De achttienjarige Megan is nog maar veertien maanden samen met Kevin, maar toch al vijf keer bedrogen. Maar blijkbaar is de man nog vaker vreemdgegaan dan Megan dacht. Dat vertelde ze aan Goedele Liekens in "Goedele on Top". Megan verklapte daarnaast ook nog een pittig detail over de condooms op het eiland. Die zouden volgens Megan te klein zijn.  

Goedele Liekens blikt samen met deelnemers van Temptation Island terug op de voorbije aflevering in haar online programma "Goedele on Top". Megan heeft op de sofa van Goedele deze week haar hart gelucht over het bedrog van Kevin en over haar nacht met verleider Joshua. 

Na het zien van Kevins beelden tijdens het kampvuur, besloot Megan in bed te kruipen met Joshua. Op de vraag van Goedele of de twee een condoom hebben gebruikt, antwoordde de achttienjarige: "De meeste van de keren wel, ja". Megan verklaarde al snel dat de condooms die op het eiland voorzien zijn gewoon te klein waren. 

"Heb je dat zelf vastgesteld, want er zijn veel mannen die dat zomaar zeggen hé", vraagt Goedele. "Nee, nee, ik heb dat zelf vastgesteld", antwoordt Megan. En dus hebben Megan en haar Joshua het maar zonder moeten doen. De volgende dag heeft de productie van het programma wel grotere condooms voorzien. 

Je kan de volledige aflevering van "Goedele on Top" bekijken op de website van VIJF, of via deze link.

Aflevering 4 van Temptation Island gemist? Kom hier alles te weten over het eerste kampvuur en de eerste scheve schaats. 
47 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Mario Tersago

  Ik ben normaal gezien niet om hier op in te pikken maar ik vond haar besluit/gedrag zo ongepast en onrespectvol. Ongeacht wat Kevin op zijn kerfstok heeft staan, dit is wel op internationale tv. Kevin was misschien niet de braafste, echter heeft hij hier nog geen bal verkeerd gedaan en juffrouw gaat volledig los na 1 kampvuur.

 • Jef Lois

  Heb maar een hoerige dochter die dan ook nog fier haar verhaal op TV komt doen. Als dit de laatste vrouw was bleef ik nog alleen god weet welke ziektes zij op haar lijf heeft.

 • pieter de ryck

  Temptation island, blind getrouwd, komen eten, huizenjagers...100 heruitzendingen en herhalingen...We worden verplicht om dure tv pakketten, Netflix en filmen aan te kopen

 • Jos Denos

  Was het condoom te klein of het verstand?

 • Karel Delcroix

  Wat een zielig en dom wicht.... misschien moet Temptation maar eens cursussen geven over SOA's voor ze met de opnamen beginnen. Sterkte aan de ouders wiens kroost aan zo iets deelneemt.... de looks komen duidelijk voor de brains.