Meer dan 1 miljoen kijkers voor de ontwapenende Danira in ‘Die Huis’

© VRT - 2018
De reportagereeks ‘Die Huis’ heeft zijn start op Eén gisterenavond alvast niet gemist. Maar liefst 1.011.000 Vlamingen keken naar de ontwapenende Danira Boukhriss Terkessidis, die zich onder meer te pletter schrok toen haar vader compleet onverwacht op bezoek kwam.

Het was overigens een prima avond voor Eén. Zo scoorde ‘Het Journaal’ 1.076.000 kijkers en haalde ‘Thuis’ 1.181.000 trouwe fans. De start van het winteruur en de eerste koudeprik droegen waarschijnlijk bij tot deze goede cijfers.

Op Vier haalde ‘De Slimste Mens ter Wereld’, waar VTM-journaliste Julie Colpaert op een mogelijk record afstevent, 892.000 kijkers. ‘Make Belgium Great Again’ moest het op VTM stellen met 425.000 kijkers. 

‘Tipsy’ op VIJF kende een dieptepunt: amper 80.000 mensen stemden af op het programma van Kat Kerkhofs en haar zus.
38 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Josepha Van Vlaanderen

  Langs een kant vind ik haar sympathiek en best wel knap maar toch weer dat calimero gehalte en een beetje streken heeft ze wel. De papa ziet er een toffe pee uit!

 • Marcq Adriaens

  Wie zegt of bepaald dat er zoveel kijkers waren?

 • Marcq Adriaens

  Emo-programma, heb zelfs niet meer gekeken

 • emiel Clarijs

  Heeft iemand bij de VRT in deze tijden van luchtvervuiling, zich als eens afgevraagd wat de ecologische voetafdruk is van dit programma waarin bv's en nog erger politici over en weer gevlogen worden voor een televisie programma ?.

 • Jan hertogs

  Nog eens normaal persoon op TV, ben al die BV ' zat die steeds programmas maken over of met een andere BV die niks te brengen heeft.