Ga naar de mobiele website
^ Top

Medialaan lanceert Stievie Free voor smartphone

Stievie Free, vanaf vandaag ook via uw smartphone te bekijken.
kos Stievie Free, vanaf vandaag ook via uw smartphone te bekijken.
Medialaan, de moederholding van onder meer VTM en 2BE, lanceerde vandaag de smartphoneversie van Stievie Free. Via dit webplatform kan u sinds december alle zenders van Medialaan bekijken, live en licht uitgesteld, op laptop, pc en tablet.

De commerciële mediagroep bewijst dat zijn digitale aanpak succesvol is. Liefst 700.000 Vlamingen kijken via vtm.be of Stievie Free online naar volledige afleveringen. Op vtm.be worden per maand gemiddeld 1,9 miljoen volledige afleveringen bekeken. Liefst 60 procent van alle kijkers op vtm.be zijn jonger dan 24 jaar. En de app van VTM had eind februari al meer dan 1 miljoen downloads.

De versie voor de smartphone werd vandaag dus gelanceerd en is beschikbaar via iOS en Android. "We zetten hiermee een stap vooruit in het overal en altijd aanbieden van onze programma's", zegt Sara Vercauteren van Medialaan.

Normaal dit jaar komt Medialaan met een vernieuwde en betalende versie van Stievie, waar ook programma's van Eén, Canvas, VIER en VIJF zes dagen lang te herbekijken zijn en reclame doorspoelbaar is. Een concrete startdatum daarvoor is er nog niet. De gesprekken met de andere mediagroepen zijn aan de gang, luidt het.

Meer over


Meld een bug