Exclusief voor abonnees

Matthieu liep de Marathon des Sables en zwom het Kanaal over, maar... “Ik ben nog nooit zo diep gegaan als in ‘Kamp Waes’”

Matthieu Bonne
Matthieu Bonne
Matthieu Bonne (25) kickt op waanzinnige uitdagingen. En ook in ‘Kamp Waes’ gaat hij tot het uiterste. “Ik ben verslaafd aan fysieke pijn”, zegt de redder uit Bredene in Dag Allemaal. Dat hij zondag wel héél zwaar werd aangepakt tijdens zijn evaluatie heeft hem niet gekraakt. Matthieu overweegt zelfs om écht z’n kans te wagen bij de Special Forces.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ronny Cuypers

  Als hij zo graag fysiek pijn heeft dan kan hij misschien een wat meer belastende job zoeken. In de bouw of zo gaan werken zal hij wellicht heel fijn vinden.

 • Marc De Laet

  Respect, alleen al omdat je het klaar speelde om 2 dagen lang met een enorm groot en zwaar touw te hebben rond gelopen!

 • Walter Corneel

  In 6 dagen leren wat normaal in maanden gebeurt klopt ergens niet

 • Daniel Corstjens

  Er zijn er die denken dat als je een top conditie hebt je er zijt maar dat is lang niet zo, je moet goed zijn in van alles en nog wat en vooral op bepaalde momenten wat schroeven los hebben in je hoofd!

 • Jacques Van de Velde

  Indien je bij de special forces zou gaan denk ik dat je in alle disciplines een degelijke opleiding krijgt en dat je tijd krijgt om alles zo goed als mogelijk aan te leren....... Dus niet de hele boterham in enkele dagen of weken.... Dan zal dit allicht wel beter lukken.....