Marvin gooit het roer om: "Er is nu maar één vrouw die mijn aandacht kan vasthouden"

VIJF
De koffers op Temptation Island zijn amper uitgepakt of de hormonen slaan al op hol. Benieuwd wie zich kan meten met Marvin Ndiribe (24), die in de editie van vorig jaar de kroon spande met zijn talrijke avontuurtjes.

In september kondigde Marvin aan terug te willen keren naar Thailand, de plek waar alle ellende begon. Maar dat feestje ging niet door. "De plannen zijn veranderd", vertelt hij in Story. "Ik heb eens deftig nagedacht over mijn toekomst en besloten om bedrijfsmanagement te gaan studeren, met optie sport en cultuur. Ik heb zelf op hoog niveau aan atletiek gedaan en het lijkt me wel iets om andere topsporters te begeleiden. Als trainer verdien je geen vetpot, maar als manager zie ik er wel brood in."

Serieuze impact
Marvin geeft toe dat het een opvallende wending is. "Temptation Island heeft een serieuze impact op mijn leven gehad. Ik heb ingezien dat ik niet langer voor een baas wil werken. Na Temptation Island heb ik vooral slechte vrienden ontmoet en fouten gemaakt. Ik werd meegezogen in een leven dat ik niet kon volhouden. Een miljonairsleven, waarin al mijn spaargeld opging aan drank en feestjes. Het gerucht dat ik veel schulden heb, klopt niet, maar ik heb er wel veel geld doorgejaagd."

"Ik werd vooral aangetrokken door de aandacht. Dat gaf mijn ego zo'n boost, het was verslavend. Maar eigenlijk kwam het erop neer dat al die foute 'vrienden' gewoon mee wilden surfen op mijn bekendheid. Eens de hype voorbij, schoven ze me aan de kant. Ik voelde mij zo misbruikt. Bovendien staken ze mij ook nog eens een mes in de rug door rond te bazuinen hoe slecht ik bezig was. Terwijl zij net de oorzaak waren van mijn nutteloze, decadente leventje. In september ben ik wakker geschoten, en toen bleven toch vooral de vrienden over die ik al vijftien jaar ken."

Bijzondere vrouw
Marvin was tijdens en na Temptation Island een vrouwenmagneet, iets waar hij van genoot. Is dat nog altijd het geval? "Ik kijk nog altijd graag naar de vrouwen, maar er is geen enkele vrouw, behalve mijn love interest, die mijn aandacht lang kan vasthouden." Hij verklapt dat hij een oogje heeft op een iets oudere vrouw. "Ze heeft zelf ook een pittig leven achter de rug, in een nachtclub. Maar we gaan samen verder met wat er nu is. Ik vind het ook fijn dat ze enkele jaren ouder is en iets matuurder is. Dat zorg voor rust in mijn leven. Het wordt nog boeiend, daar ben ik zeker van."