Martien Meiland snapt uithaal van Nadège niet: “Ik kan toch niet elke werknemer meenemen naar Nederland?”

Martien Meiland.
VIJF Martien Meiland.
Martien Meiland kan maar niet snappen waarom zijn voormalige huishoudster Nadège zo naar zijn familie uithaalde. Ze beweerde dat het er achter de schermen helemaal niet zo leuk aan toeging als op tv. “Heel naar dat ze dat zegt.”

Martien sprak met RTL over zijn verstandhouding met Nadège, die hij eerder deze week de laan uit stuurde omdat ze “niet genoeg deed”. De huishoudster, die ook te zien was in de populaire SBS6-realityserie, beweert dat haar nu oud-werkgevers ongevoelig zijn. “Vandaag, 24 juni, ben ik erg teleurgesteld. Ze laten me terug naar huis gaan en verwijten me dat ik niets deed! Ik zei dat ik deel uitmaakte van hun familie”, schreef ze op sociale media. 

Even later plaatst ze een nieuw bericht waarin ze nog harder uithaalt naar de excentrieke familie. “De familie heeft mij niet meer nodig. Het enige positieve is dat ze mijn loon betalen tot aan het einde van mijn contract, dat wil zeggen eind augustus. In tegenstelling tot wat ze zeggen, zijn het mensen die geen gevoelens hebben. Je weet niet wat er zich achter gesloten deuren afspeelt.”

Martien is verbijsterd

“Ik snap het niet”, zegt Martien. “Dat is helemaal niet waar. Het is spijtig om te lezen. Ik heb het ook maar gelezen in de kranten. We hebben haar zelfs nog een parketvloer cadeau gedaan voor haar keuken. Dan kan ze toch niet zeggen dat we niets om haar gaven? Maar ik kan moeilijk elke werknemer op mijn rug meenemen naar Nederland”, aldus de tv-ster. De Meilandjes verhuizen namelijk van hun bekende Chateaux in Frankrijk terug naar hun thuisland. Het was volgens hem onmogelijk om Nadège dan nog in dienst te houden. “Maar ik vind het wel jammer, ja”, besluit hij. “Dat ze nu zo naar over ons praat...” 

Inzamelingsactie

Eerder deze maand startte een fan al een inzamelingsactie voor de huishoudster. Die werd opgericht omdat kijkers vreesden dat Nadège werkloos zou zijn als de Meilandjes terug naar Nederland verhuizen. Martien en Erica maakten in februari bekend dat ze Frankrijk vaarwel zeggen en in Nederland iets nieuws gaan doen.

Nadège werd plots aan de kant gezet door de Meilandjes.
SBS Nadège werd plots aan de kant gezet door de Meilandjes.

.
16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Loesje Vranken

  De eerste Nederlandse vriendin is zelf opgestapt, verstandige keuze, zij zaten ook altijd op haar kop.2de idem werkwijze, niks was goed genoeg terwijl ze zich kapot werkte,voor de camera praten over haar.Hopelijk blijven ze zitten met hun kasteel dat maar opgesmukt werd voor het blote oog.Totaal geen grondige renovatie.Wie dit koopt, koopt een kat id zak.Grootheids waanzin, geen respect of tact tov iedereen, zelfs niet tov hun pa.Beschamend.

 • jenny stevens

  Mijn mening moest die vrouw wel hard werken en dan die uitspraken van Martien die geen enkel respect heeft voor de mensen .Hij heeft geen enkele classe

 • George Baaths

  Achter de schermen is het dag en nacht verschil

 • Dave Van asten

  Die fameuze inzameling is al lang weer stopgezet hoor. Opbrengst: 2700 euro.

 • Roland Ryckaert

  T zijn en blijven echte Hollanders zo lomp en dom denkend dat ze de wijsheid in pacht hebben voor mijn part mogen ze mooi met hun ( opgekalefaterd chateau) aan hun vingers blijven zitten