Marlène de Wouters wist al jaren dat zij ‘Marlèneke’ was: “Danny Verbiest heeft me dat eens verklapt”

VijfTV
Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx had vanmorgen Marlène de Wouters te gast. Maandag verklapte Johan Verstreken dat Marlèneke uit ‘Samson & Gert’ gebaseerd is op haar. Sven kon niet anders dan Marlène aan de tand voelen en zij verklapte dat ze al jaren wist dat zij als inspiratie had gediend.

“Ik wist dat eigenlijk wel, niet van die ‘I love you’, maar wel dat Marlèneke op mij gebaseerd is. Dat is me zelfs ooit verteld geweest door Danny Verbiest. Ik was dus wel op de hoogte dat die inspiratie er gekomen is toen ik aan het omroepen was”, vertelde Marlène.

Marlène snapt dat Gert geen commentaar wil geven over de onthulling en het mysterie rond zijn grote liefde Marlèneke nog steeds in het midden wil laten. “Marlèneke was natuurlijk een mysterie, want die kwam nooit opdagen. Op een gegeven moment dacht ik zelfs al ‘wanneer gaat die nu eindelijk eens binnenkomen’. Ze hebben dat uiteindelijk nooit gedaan, en dat snap ik nu wel”, ging Marlène verder.
22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rik Cneut

  nog altijd even mooi!

 • Johan Coppens

  Inspiratie voor een personage dat je nooit ziet. Sterk hoor.

 • paul van de velde

  Is een van de mooiste vrouwen die ze ooit bij de VTM hebben gehad. En dat is ze nog altijd .

 • Maurice Keukelaers

  Ik denk dat niet enkel Gert Verhulst toen een boontje had voor Marlène. Is nu trouwens nog een beeldschone vrouw.

 • Loesje Vranken

  Dat wist toch iedereen die tijd, er was toen ook maar 1 die bekend was en die naam had.