Marianne, Stephan en Etienne sturen opnieuw iemand naar huis in ‘Boer zkt vrouw’

 An Lemmens en boer Stephan
VTM An Lemmens en boer Stephan
Het was opnieuw bijltjesdag in ‘Boer zkt vrouw - De Wereld rond’. Boeren Stephan en Etienne en boerin Marianne stuurden elk een van hun briefschrijvers naar huis. Die laatste twee blijven nog met twee vrijgezellen over, boer Stephan wordt door nog drie dames omringd.

Marianne voelde het minst een klik met Joeri, die nochtans zijn gevoelens voor haar op tafel had gelegd.  “Ik heb een leuke tijd gehad”, besluit Joeri die zijn emoties moeilijk kon bedwingen. “Dank je dat ik hier mocht zijn en ik wens je veel succes voor de toekomst”, gaf hij Marianne. “Ik moet sterk blijven, zoals Marianne het doet hier. Ik kan mezelf niets kwalijk nemen.”

Marianne kiest voor Remco en Ryan
VTM Marianne kiest voor Remco en Ryan


Etienne nam met spijt in het hart afscheid van Isabel. “Ik weet hoe de puzzel klopt, maar als het niet wederzijds is, moet het avontuur ook stoppen”, aldus Isabel die een huilende Etienne moest troosten. Zij gaf zelfs nog cadeau’s voor zijn kind. “Ik kijk wel dankbaar terug op deze ontmoeting”, wist Isabel nog te vertellen.

Boer Etienne kiest voor Sabine en Rebecca
VTM Boer Etienne kiest voor Sabine en Rebecca

Bij horse man Stephan paste Sara het minst in zijn Canadese plaatje. “Bedankt voor het blitzbezoek”, vertrouwde Sara Stephan nog toe. Zij is uiteindelijk maar 1 dag in Canada geweest. ‘Ik denk dat we de minst diepgaande klik hadden”, vertelde ze. “Het gevoel tussen Stephan en ik is minder dan met de andere meisjes. Ik hoop op een mooie romance tussen Stephan en Aline, zij lijken voor elkaar gemaakt.” 

Stephan en zijn nog overgebleven dames Charlotte, Evelien en Aline.
VTM Stephan en zijn nog overgebleven dames Charlotte, Evelien en Aline.

Vorige week stuurde de veeboer Gerard de praatgrage Peggy terug naar België. De in Bulgarije gestationeerde Victor trok met Rani, Silke en Jilly op roadtrip en maakt volgende week zijn definitieve keuze. 

Rani, Silke en Jilly
Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond Rani, Silke en JillyReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.