Marianne en Victor hebben hun favoriet nu al gekozen in ‘Boer zkt. Vrouw’

VTM
Boer Victor en boerin Marianne hebben hun definitieve keuze gemaakt in ‘Boer zkt. Vrouw - De Wereld Rond’. Alleen verliep dat een beetje anders dan verwacht. Marianne hakte de knoop vroeger dan verwacht door en koos voor Remco. Bij Victor werd de keuze dan weer voor hem gemaakt. Jilly gaf aan dat ze Rani beter bij Victor vond passen en trok zichzelf dan ook terug.

Marianne kon de snijdende spanning tussen Remco en Ryan niet meer aan. Om terug rust in huis te brengen, besloot Marianne al iets vroeger dan verwacht haar keuze te maken. “Het botst tussen Ryan en Remco. Het werd me allemaal te veel”, vertelt ze. “Ik heb nog geen gevoelens, maar ik weet dat het met Ryan nooit iets meer zal worden dan vriendschap. Met Remco is dat anders. Wij zitten op dezelfde golflengte, ook qua manier van leven. Dat wetende leek het me best dat ik de knoop al doorhakte.”

(lees verder onder de foto)

VTM

In Bulgarije stond wél een keuzemoment gepland, maar ook dat verliep anders dan verwacht. Nog voor Victor een keuze maakte, gaf Jilly aan dat ze Rani beter bij hem vindt passen. Dat vond ook Victor, want hij was van plan om voor haar te kiezen.

VTM2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kristine Vandermeulen

    Viktor denkt te veel met zijn hoofd ipv met zijn hart .Aan een relatie moet gewerkt worden van in het prille begin en dat doet hij niet.Hopelijk wordt het wat .Succes

  • Katja Schraudy

    Ik vond dat remco wat de opdringerich,rayn was zich zelf en kreeg geen eerlijke kan,voor remco is het enkel en alleen om de profiteren,trek u ogen open hoe kunt je dit nu al weten dat rayn niks anders dan alleen vriendschappelijk was .rayn ander en beter.