Marcel Vanthilt laat zijn vet bevriezen in ‘Op Naar De 100': “Heeft u niets om in te bijten?”

VRT
In ‘Op Naar De 100' zoekt Marcel Vanthilt (61) uit hoe hij zo oud mogelijk kan worden, want hij heeft immers nog plannen voor de komende 40 jaar. In de eerste aflevering gisterenavond deed hij dat onder meer door zijn vet te laten bevriezen, want zijn vetpercentage blijkt een beetje te hoog te zijn. Een dure behandeling, en ook niet zo heel aangenaam, zo te zien.

Marcel Vanthilt is 60 jaar geworden, maar na tests onder leiding van verouderingsexperte Andrea Maier blijkt zijn biologische leeftijd veel hoger te zijn.

Ze is 99 en nog steeds actief en lenig. Wat is het geheim van Tao Porchon Lynch, de beroemdste yogalerares te wereld?
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Paul Stausens

    Onafgezien van de presentator, is er nog meer fout bij dit, en zeer vele programma's, van onze VRT. Als je een programma wil maken, zonder dat je tienduizenden kilometers vliegt, krijg je blijkbaar geen budget. Zie ook Die huis. Je vind altijd wel een reden om zo ver te vliegen. Het lijkt meer en meer op een vakantie-uitstap voor de opname ploeg, zonder meerwaarde voor de kijker.

  • guido vermeyen

    Kunnen ze dat gedrocht niet télé-porteren naar VTM ?Blijkbaar moet niemand hem hebben, VRT is een opvangbak...

  • Marc Claes

    En dat word betaald door belastinggeld!!!!