Mama wil zoon Dylan (16) wijzen op belang van veilige seks. Op deze gênante manier brengt Jens de boodschap over in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen'

Hoe zal ik het zeggen? Die vraag heeft u zich vast al wel eens gesteld. Comedian Jens Dondoncker komt met de oplossing én het schaamrood. 
Jens Dendoncker verrast Dylan in 'Hoe zal ik het zeggen'.
VTM Jens Dendoncker verrast Dylan in 'Hoe zal ik het zeggen'.

Dylan is 16, en zijn mama maakt zich de nodige zorgen. Hij heeft sinds kort een serieus vriendinnetje. Hoogtijd om duidelijk te maken dat hij veilig moet vrijen. Jens Dendoncker pakt dat op de meest gênante manier mogelijk aan.  

Ook bekende Vlamingen blijven niet gespaard. Luk Alloo blijft maar in slaap vallen in de bioscoop. Zijn vrouw heeft er meer dan genoeg van. Met behulp van Jens houdt ze hem de héle voorstelling wakker, met de nodige hilariteit tot gevolg. Luk zelf voelt de bui al hangen: "Hoeveel wil je om dit niét uit te zenden?"

Tenslotte bedankt Jens in naam van haar kinderen de alleenstaande mama Nadia, die twee jobs combineert met de opvoeding van haar drie kinderen.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dennis Van den Bossche

    Dit geeft perfect weer hoe wij onze kinderen opvoeden, luchtig en op een moderne manier. De boodschap is trousers goed aangekomen, mijn zoon vond het geweldig! Het heeft onze band alleen maar versterkr. Groetjes wendy

  • Kurt Laes

    Tegenwoordig moet alles grappig zijn? Ge hadt er vij moeten zijn is nog zo'n triestige poging om grappig te zijn. Enkel de Amerikaanse lachband ontbreekt nog. Geeuw euhm .... zap.