Mama Ellen heeft een boodschap voor iedereen die #TeamPia steunde

De mama van Pia heeft een boodschap.
Vier De mama van Pia heeft een boodschap.
Het is zover. De ouders van Pia hebben genoeg geld ingezameld om het peperdure medicijn te betalen dat het meisje kan redden. Mama Ellen wilde dan ook de tijd nemen om iedereen te bedanken.

Mama Ellen kwam langs in ‘Gert Late Night’ en had een boodschap voor iedereen die #TeamPia steunde: “Ik wil iedereen die een berichtje heeft gestuurd bedanken, ook zeker de BV’s die de boodschap mee hielpen verspreiden. James, maar ook Siska Schoeters en Philippe Geubels die het echt mee hebben getrokken. En heel België. Ook Wallonië, en het is zelfs over de grens gegaan. Een ongelofelijk dikke merci aan allemaal!”  

Verder was er nog iemand die ze in de bloemetjes wilde zetten. “Ik ga eventjes mijn man te bedanken, die wat meer achter de schermen is gebleven maar veel voor de kindjes zorgde. Hij deed er van in het begin alles aan om Pia te helpen.”

Gert & James vieren feest samen met Pia en mama Ellen na de ongelofelijke actie

Team Pia is de voorbije dagen massaal gegroeid. Mama Ellen kan eindelijk het peperdure medicijn voor haar dochter betalen dankzij alle steun. Dat vraagt voor een feest met Gert en James.
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jef Lois

  Zeer graag gedaan mevr ik hoop dan ook dat je kindje hier mee een goed leven krijgt. En aan al de anderen die zeggen en de andere kindjes dat is juist maar je kan niet iedereen helpen al vind ik ook dat erg.

 • Jennifer Peeters

  Gert & James hadden beter dat geld van dat feestje aan de andere kindjes geschonken!!!

 • diane colman

  akkoord MET @ jULES Lamers... Vroeger bleven alleen de sterken leven en dat is de beste selectie.

 • Jules Lamers

  Het ligt niet aan persé aan de overheid. Niet iedereen "moet" kost wat kost gered worden. Vroeger lag het sterftecijfer ettelijke malen hoger. Nu worden de zieksten er nog doorgesleurd om de hoop te vergroten. Grof en hard, maar wel de realiteit

 • Jean-Pierre Van Lier

  Graag gedaan Ellen, dit was het minste wat we konden doen voor lieve Pia. Succes voor het verdere verloop.