Maken ‘De Pfaffs’ binnenkort een comeback? Kelly spreekt zich uit

Kelly Pfaff - hier met echtgenoot Sam Gooris - gooit momenteel hoge ogen in ‘Dancing with the Stars’.
Dieter Bacquaert Kelly Pfaff - hier met echtgenoot Sam Gooris - gooit momenteel hoge ogen in ‘Dancing with the Stars’.
In Dag Allemaal vertelden Jean-Marie en Carmen Pfaff al dat ze een nieuwe versie van hun realityreeks ‘De Pfaffs’ best zien zitten. Meer nog: er zou serieus over een vervolg nagedacht worden. Ook dochter Kelly Pfaff (42), die momenteel hoge ogen gooit in ‘Dancing with the Stars’, wijst een terugkeer naar het kleine scherm niet meteen af. Dat vertelt ze aan het Nederlandse Shownieuws.

Shownieuws polste bij Kelly Pfaff naar een mogelijke terugkeer van realityreeks ‘De Pfaffs’. “Het zou dit jaar al kunnen zijn", reageerde ze. “Het zou volgend jaar kunnen zijn. Het kan over drie jaar zijn, maar we kunnen ook over tien jaar terugkeren." Erg concreet is het dus allemaal niet, maar het vage antwoord lijkt er wel op te wijzen dat ook Kelly wel nadenkt over een mogelijk vervolg op de populaire realityserie. 

In Dag Allemaal lieten haar ouders, Jean-Marie en Carmen, onlangs wel expliciet optekenen dat ze graag een vervolg zouden willen breien aan ‘De Pfaffs’. “Er wordt serieus over een vervolg nagedacht, ja”, vertelde Jean-Marie toen. “Maar het is nog een jaar of twee, drie te vroeg. De kleinkinderen moeten eerst door hun middelbare school zijn.” En volgens Jean-Marie leken ook de kleinkinderen wel opnieuw voor zo'n realityreeks te vinden. “Ik denk het wel. Kenji doet al wat in die richting, hé, voor Ketnet. Maar er moeten ook nog wat dingen geregeld worden qua contracten.” Al zal het wel weer even wennen worden aan zo’n cameraploeg in huis. “Je kunt niet de hele tijd op de rem gaan staan”, zegt Jean-Marie. “Er moet dus wederzijds vertrouwen zijn, anders werkt het niet.”

Nog steeds herkend

‘De Pfaffs’ werd van 2002 tot 2012 uitgezonden, en nog steeds wordt Kelly op straat herkend - in België en in Nederland. “Soms doen mensen even de groetjes, erg leuk”, vertelt ze aan Shownieuws. Maar dat zij en haar familie veel aan de reeks hebben overgehouden, wil ze wel even ontkennen. “Nee, dat is echt onzin. Wij waren de eersten en maakten ook veel fouten.”
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Alfons De Moor

  Laat het aub zo he, Kelly denkt dat ze een prinses is zeker. Die loopt over van pretentie.

 • Lea Van Heybeeck

  Hebben ze weer geld nodig ? Bespaar ons die flauwe zever! Overal waar geld mee gemoeid is staan ze daar allemaal. Hebben ze nu echt niks beter uit te zenden! Ik kijk trouwens al lang geen kabeltelevisie meer. Heb Netflix meer dan genoeg!

 • Frans Dedokker

  Veel vergeten dat JM een keeper van wereldformaat is geweest he, dus wat respect mag wel vind ik..

 • Bob Simons

  De man met één groot gat in zijn hand, daar gaan we van op vooruit..!!

 • jean pierre Tibermont

  Bespaar ons AUB van die flauwe kul, ik zal er zeker NIET naar kijken.