Maarten Vangramberen gaat opnieuw diep voor 'Wereldrecords'

RV © VRT
Nog tot zondag brengt hij verslag uit van de Tour de France, maar volgende week herneemt Maarten Vangramberen de voorbereidingen voor de opnames van een tweede reeks van 'Wereldrecords'. 

"Er is al een flink deel opgenomen", vertelt Maarten ons. "Het worden opnieuw zeven afleveringen, met vier straffe atletiekwereldrecords en drie andere fenomenale prestaties. Ik analyseer onder andere het WK zevenkamp bij de vrouwen, waarbij ik assistentie krijg van Nafi Thiam, ik doe ook het WK 400 meter en verspringen, de beklimming van Alpe d'Huez en de perfecte 10 van turnster Nadia Comaneci."

"Net zoals bij de eerste reeks, doe ik hier en daar zelf ook een proefje. Iedereen herinnert zich nog mijn prestatie in de marathon (Maarten staat centraal op de foto, red.). Lachwekkend, maar het was vooral om duidelijk te maken hoe snel die gasten lopen. Nu probeer ik een rotatie aan de damesbrug te doen. Wat uiteraard niet lukt, ook al zijn mijn handen vastgebonden. Ik kan je wel zeggen dat het behoorlijk pijn heeft gedaan. Ik wil vooral aantonen hoe straf die kampioenen zijn, zonder zelf de held te willen uithangen."

Voor de nieuwe reeks van 'Wereldrecords' op Canvas is het nog wachten tot januari 2020. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.