Maak kennis met Juliette, de échte grote liefde van Dries Mertens

Hond Juliette, de échte grote liefde van Dries Mertens
VTM Hond Juliette, de échte grote liefde van Dries Mertens
Het VTM-programma ‘Beestig’ trekt vanavond naar Napels, waar Signorina Juliette woont. Kat Kerkhofs en Rode Duivel Dries Mertens hebben haar destijds geadopteerd en sindsdien mocht ze het straatleven inruilen voor een luxeleventje in Napels.

 “Ze werd gevonden op een vuilnisbelt in Spanje’, legt Kat uit. “Haar levensstandaard is er serieus op vooruitgegaan.” Juliette blijkt dan ook de plak te zwaaien in de Zuid-Italiaanse stad. De ploeg brengt daarnaast een bezoekje aan de hondenkapper, waar Juliette een kapsel krijgt van Radja Nainggolan. 

‘Beestig’ bestaat overigens uit verschillende rubrieken. In ‘Perfect Match’ worden nieuwe baasjes aan het ideale huisdier gekoppeld door dierenarts Joshua. In ‘Zoologisch’ zoekt Joshua uit waarom dieren bepaalde dingen graag doen. “Mijn liefde voor dieren is aangeboren, als kind kon ik op straat geen hond voorbij lopen zonder te vragen of ik hem/haar mocht strelen”, vertelt Joshua. “Dus was dierenarts worden een makkelijke keuze. Hoe dichter de uitzending komt, hoe meer de hoop groeit dat we baasjes kunnen helpen en inspireren om het leven van hun beestjes nog aangenamer te maken. Gelukkige beestjes zorgen voor gelukkige baasjes!”

‘Beestig’, 18u15 op VTM
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ivan Gabriels

  Toffe baasjes voor tof beestje!Goe bezig!

 • Kristin Kimps

  Mooi dat er aandacht wordt geschonken aan geadopteerde dieren.

 • Theo Schuermans

  Dat hondje is met haar gat in de boter gevallen hé, zoals het hoort.

 • Maria Ferraro

  Een koppel met een hart op de juiste plaats ❤

 • Mady Vermeulen

  Mooi! Ik adopteer al heel mijn leven verwaarloosde en achtergelaten honden. Ook uit Spanje. Geen trouwere an aanhankelijker vriend dan een geadopteerde hond!