Maak kennis met Chloë, de nieuwe verleidster van 'Temptation Island'

Chloë V.
Instagram Chloë V.
Eerder raakte bekend dat de rondborstige verleidster Yana Daems 'Temptation Island' ging verlaten. Haar vervangster is nu bekend, het gaat om de 20-jarige Chloe V.. Zij zal een van de komende weken verschijnen op het eiland.

Naast Chloë doen nog drie andere ‘mystery singles’ hun intrede in ‘Temptation Island’: twee mannen en nog een vrouw. Een van de nieuwe verleidsters is dus de 20-jarige Chloë. De Leuvense is schoonheidsspecialiste. “Na haar uren is ze vooral een speels, pittig feestbeest”, klinkt het bij Vijf, dat de deelname van Chloë bevestigde aan Het Nieuwsblad. “Ze heeft zich ingeschreven omdat ze wel eens van een feestje houdt, maar ook omdat ze de mannen wil redden uit hun - volgens haar - toch al spaak gelopen relaties.”

En een nee heeft ze nog nooit gehoord, zo luidt het, maar dat betekent niet dat ze meteen voluit zal gaan: “Chloë wil niet meteen in the picture staan, maar rustig de mannen leren kennen.”

Chloë V.
Instagram Chloë V.
Chloë V.
Instagram Chloë V.
Chloë V.
Instagram Chloë V.32 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Van der Elst

  zit er toch 1 knappe tusse

 • wendy Van puymbroeck

  Waar is je zelfrespect dan,als vrouw ????

 • Emmely Brion

  Jaloers? Op goeie artiesten en mensen met talent! Helemaal niet op haar, ik uitte gewoon mijn frustratie dat Temptation Island een slechte invloed is en via het programma "sletterij" en vreemdgaan wordt gepromoot. Dat programma is voor niets goed.

 • nicky devriese

  Amai,prachtig mooi meisje!

 • Iggy van den Haesevelde

  Emmely jaloers ja tis een schone en ze mag gezien worden stopt gewoon mee uwe zever jaloers mens