Loïc is nog steeds 'Zot van koken'

VTM
De immer enthousiaste Loïc Van Impe (25) had het de afgelopen maanden moeilijk om op te tornen tegen de 'Dagelijkse kost' van Jeroen Meus. Toch kon hij zijn bazen bij VTM overtuigen voor een tweede seizoen van 'Zot van koken'. 

Dat zet hij in met eigen versies van oer-Belgische klassiekers. Zo staat vanavond de brasserietopper vol-au-vent centraal. De komende dagen zijn dat Luikse balletjes, een moelleux met een hartje van karamel, mosselen met friet en hespenrolletjes. Wij krijgen precies ineens een hongertje...

'Loïc: Zot van koken', 18 uur op VTM
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Callewaert Bjorn

    Het kleinste kind is ook weer terug weer een moment dat ik ga kijken naar Jeroen Meus die kan pas koken hij is te minstens geen klein babytje

  • Luc Boeckx

    Loïc is iets té enthousiaste en nu heeft hij weer een nieuw stopwoord: baf! Hij werpt met dingen en met eten, dat is toch niet nodig! Nee zoiets doet een "kok" niet.